به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، مهدی ناصحی امروز در نشست هیئت رئیسه این دانشگاه با بیان اینکه تامین بیمار از کشورهای همسایه یکی از چشماندازهای حوزه سلامت استان است، گفت: در شرایط فعلی بهترین زمینه برای کار کردن در حوزه سلامت، راهاندازی بخشهایی برای ورود بیماران از خارج از کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این نشست، پایین بودن تعرفه های دولتی در بخش ارائه خدمات بیمارستانی و تعداد زیاد مراجعه کننده به بیمارستانهای دولتی را عامل افزایش بیش از حد بار مالی به این بیمارستانها دانست و افزود: اجرای طرح پزشک خانواده تا حدود زیادی از مشکلات مراکز درمانی و نیز مردم کاسته است.
وی به عقد قرارداد با پزشکان سطح یک در طرح پزشک خانواده اشاره و تصریح کرد سایر پزشکان عمومی نیز برای برخورداری از مزایای این طرح با سازمانهای بیمه گر قرارداد ببندند.
ناصحی کاهش هزینه های درمان و استفاده بهینه از تجهیزات در حوزه سلامت را از مزایای این طرح دانست اظهار داشت: با اجرای این طرح تجهیزات و منابع مالی ساماندهی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بخش دیگری از سخنانش، با اشار به اینکه بیمارستانهای خصوصی آمل در بخش سلامت باید با نگاه ویژه و تخصصیتر وارد عمل شوند، تصریح کرد: این بیمارستانها نباید کارهای موازی و رقابتی انجام دهند بلکه باید به صورت تخصصی فعالیت کنند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه بیمارستانهای خصوصی در آمل از عوامل رونق بخش سلامت این شهرستان است، افزود: بخش خصوصی رقیب بخش دولتی نیست بلکه باید نسبت به تکمیل چرخه درمانی شهرستان اقدام کند.
ناصحی از تحویل بیمارستان 160تختخوابی آمل در نیمه نخست سال آینده خبر داد و خاطرنشان ساخت: دولت برای تحویل بیمارستان 160 تختخوابی دو راهی امامزاده عبدالله (ع) شهرستان آمل به همراه تجهیز کامل آن تا پایان نیمه نخست سال آینده متعهد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه این بیمارستان از مصوبات دور نخست سفر استانی دولت بوده و در فهرست طرح های مهر ماندگار دولت نیز قرار گرفته است، گفت: هم اکنون بنای ساختمان بیمارستان در مراحل پایانی قرار دارد و برابر وعده اداره کل راه و شهرسازی ، مقرر شده است تا دهه فجر امسال برای تجهیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان شود.
وی با بیان اینکه برای تجهیز کامل بیمارستان جدید آمل به حدود 180 میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: دانشگاه علوم پزشکی منتظر تامین به موقع اعتبار و تحویل به موقع آن به مردم است.
ناصحی اظهار امیدواری کرد با بهربرداری از این بیمارستان که در دو راهی امامزاده عبدالله (ع) در مسیر جاده هراز واقع است ، خدمات مطلوب تری به بیماران منطقه ، مصدومان سوانح جاده هراز و مسافران ارائه شود.
گفتنی است، بیمارستان در حال ساخت آمل دارای 160 تخت عادی و 57 تخت ویژه شامل CCU-ICU-NICU، اورژانس و نوزادان است.