آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۴۳۱
9 تا 15 آبان ماه؛

نمایشگاه کتب خطی، چاپ سنگی با موضوع امام علی(ع) و غدیر در مشهد برپا شد

قرآن منسوب به دستخط حضرت علی (ع) از 9 تا 15 آبان ماه در نمایشگاه کتب خطی، چاپ سنگی با موضوع امام علی(ع) و غدیر در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی در معرض دید عموم قرار گرفته است.
نمایشگاه کتب خطی، چاپ سنگی با موضوع امام علی(ع) و غدیر در مشهد برپا شد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی قیصری نیک، رئیس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی تصریح کرد: علاوه بر قرآن منسوب به دستخط مبارک حضرت علی(ع) که در قرن اول هجری قمری به خط کوفی بر روی پوست آهو کتابت شده است، کتب خطی ارزشمندی با موضوع امام علی(ع) و غدیر نظیر دیوان حضرت امیر(ع)، اکمال الدین، مناقب و مثالب، عمده المناقب در معرض نمایش عموم قرار گرفته است.

 

وی افزوذ: در این نمایشگاه از مجموع کتب چاپ سنگی موجود در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی منابع ارزشمندی مانند منهاج الکرامه فی اثبات الامامه، مصباح الهدایه فی تفسیر، ولایت نامه، غایه المرام و صحیفه الهادیه و التحفه العهدیه در معرض نمایش قرار گرفته است.

 

رئیس روابط عمومی و امور بین الملل سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با بیان اینکه این نمایشگاه با توجه به مجموع آثار غدیر شناسی خطی، چاپ سنگی وچاپی مورد توجه و استقبال محققان، غدیرپژوهان و علاقه مندان به آثار دینی و ولایی قرار دارد، بیان داشت: با توجه به گنجینه کم نظیر کتب چاپی با موضوع امام علی(ع) و غدیر، نظیر سیری در الغدیر، حماسه غدیر، غدیر اکمال دین، فروغ علوی فرمان غدیر، پیانم غدیر و رساله غدیریه نیز در معرض دید عموم قرار گرفته است. 

 

قیصری نیک ادامه داد: در بخشی از این نمایشگاه نرم افراهای الکترونیکی با موضوع غدیر مانند کتابخانه حضرت علی(ع)، پیام غدیر، ولایت علوی و غدیر و وحدت اسلامی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

 

لازم به ذکر است، نمایشگاه کتب خطی، چاپ سنگی، چاپی و نرم افزارهای الکترونیکی همه روزه تا 15 آبان ماه جاری در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی پذیرای عموم علاقه مندان به آثار فرهنگی و هنری می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار