به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام حمید روحانی روز گذشته در تالار امام خمینی دانشگاه آزاد شیراز با اشاره به اینکه بسیجی بودن این نیست که عضو سازمانی باشیم، تصریح کرد: اولین ویژگی بسیجی این است که پیرو ولایت و رهبری باشد.
وی با اشاره به اینکه مسلما همه ادعا داریم از رهبری پیروی داریم؛ اما در عمل مشخص می شود، افزود: در طول تاریخ افرادی همچون طلحه و زبیر در مقابل رهبرشان می ایستادند، و وقتی که امام آنها را شایسته مسئولیت ندیدند از امام روی برتافتند.
این فعال سیاسی دومین ویژگی بسیجی بودن را از خود رستن دانست و خاطرنشان کرد: بدین معنی که انسان خودش را نبیند و غرور و خودخواهی را از خودش دور کند.
روحانی ادامه داد: اگر انسان به این مقام برسد از خود رسته و یک بسیجی خواهد بود و اگر نتواند خود را اصلاح کند و رسته باشد نمی تواند به دین، کشور و ملتش خدمت کند.
وی با اشاره به سخن امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «تا خودتان صالح نباشید نمی توانید از اسلام پاسداری کنید»، تصریح کرد: باید یک فرد متعهد باشید و پاسداری از خود را در ارجحیت قرار دهید.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر ادامه داد: رئیس جمهور به معظم له گفتند که با آمریکا کنار بیاییم حیف است که این کارخانجات که ساخته شده بسته و نابود شود! ولی ایشان نمی دانستند مصلحت اسلام در چیز دیگری است.
روحانی بیان کرد: از خود گذشتگی های ملت، روحیه و خصلت بسیجی باعث شد که انقلاب به پیروزی برسد و این اولین دستاورد بسیجی بودن بود.
وی بیان کرد: همین روحیه بسیجی است که این گرانی را تحمل می کنند، اگر علیه دولتمردان نمی شورند به واسطه اسلام است که می خواهند آن را حفظ کنند.
این مورخ انقلاب بصیرت را دومین دستاورد یکی بسیجی دانست و تصریح کرد: مردم از بصیرت والایی برخوردارند که توطئه ها نتوانسته ملت را به تسلیم در مقابل ابرقدرتها وادارد و این به برکت همین بصیرت است.
روحانی با بیان اینکه ایمان و بصیرت باید تا ظهور حضرت عصر(عج) تداوم پیدا کند، گفت: این مهم خواب را از چشم دشمنان ربوده است؛ چون نتوانستند کارخانه اسلحه سازی در سودان را تحمل کنند.
وی تأکید کرد: دشمنان می دانند با ملتی طرفند که اصلی ترین سلاحشان ایمان است که حزب الله را پیروز کرد و کشور ما را از حمله مصون می دارد.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر با اشاره به فرموده امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه « قدرتها و ابرقدرتها بد هستند و اگر خمینی تنها بماند یک تنه با بسیجیان به مقابله با آنها ادامه می دهد و در مقابل آمریکا و سرسپردگران آنان ایستادگی خواهد کرد» گفت: امام (ره) در سال 67 دستور تدوین تاریخ را ندادند، بلکه در سال 51 صحبت از تحلیل تاریخ شد و ایشان گفتند تاریخ ما به دست دشمن نوشته شد و امیدوارم که نگذارید دیگر این اتفاق بیفتد.
روحانی در بخش پرشس و پاسخ با دانشجویان در پاسخ به سوال دانشجویی که چرا مشایی را در سال 88 یک کودتاچی خواندید؟، عنوان کرد: نسبت به مسائلی که شنیده بودم اطمینان دقیقی نداشتم تا اینکه در یک سخنرانی گفته بود: «ما با ملت اسرائیل دوست هستیم» ما ملت اسرائیلی نداریم، عده ای صهیونیست فلسطین را غصب کرده و دولت خون آشامی را تأسیس کردند که این حرف از کسی که کنار رئیس جمهور است، بعید می باشد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چگونه می توانیم به آنچه در کتابها در مورد امام (ره) است، اعتماد داشته باشیم؟، خاطرنشان کرد: همه صحبت های امام(ره) در کتاب صحیفه نور چاپ شده است و همه درست می باشد، مطالعه بر روی نوشته های امام(ره) می تواند ایشان را به شما بشناساند.
این مورخ انقلاب با مقایسه فقر و غنا در طاغوت و زمان حاضر گفت: رژیم طاغوت دسترنج مردم را یا خودش یا آمریکا به غارت می بردند و در بانک های خارجی ذخیره می کردند؛ ولی اکنون در بانک های خارج ذخیره نشده است.
روحانی در پایان با بیان اینکه خود مسئولان نظام به خارج راهی ندارند، گفت: شاه فقط یک جشن 2500 ساله ای که برگزار کرد هزینه یک سال کشور را خرج این مراسم کرد، این در شرایطی بود که مردم از گرسنگی در همین فارس با خوردن علف و هسته خرما زندگی می کردند و این موضوع در روزنامه خجسته همان زمان منتشر شد و اگر خارجی ها به ناموسمان تجاوز می کردند هیچ کس حق اعتراض به آنها را نداشت.