کد خبر:۲۱۸۴۲۶
چرا تشکل های دانشجویی گفتمان ساز و جریان ساز نمی شوند؟
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینای همدان با بیان اینکه در حال حاضر بحث جنبش دانشجویی فقط به صدور بیانیههایی ختم میشود و باید به این سوال پاسخ داد که چرا تشکلهای دانشجویی گفتمانساز و جریانساز نمیشوند؟
سید مرتضی هزاوه ای در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در همدان، با اشاره به واقعه 16 آذر 32 دانشکده فنی تهران و شهادت سه تن از دانشجویان این دانشگاه با طرح این سوال که »دنیا در پیچ تاریخی جنبش دانشجویی کجاست ؟» دانشجویان را به چالش کشید و تصریح کرد: با اتفاقات اخیر از جمله بیداری اسلامی «جنبش وال استریت»، «جنگ 33 روزه»، «مذاکرات هسته ای»، «طرح الکوی اسلامی- ایرانی»، «برگزاری جنبش عدم تعهد»، «بحث سوال از رئیس جمهور»، «مقوله کرسی های آزاداندیشی» و بسیاری دیگر از اتفاقات، جنبش دانشجویی چه نقشی در این تحولات داشته است؟
وی افزود: در حال حاضر بحث جنبش دانشجویی فقط به صدور بیانیه هایی ختم می شود و باید به این سوال پاسخ داد که چرا تشکل های دانشجویی گفتمان ساز و جریان ساز نمی شوند؟
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینای همدان بیان داشت: وزن جنبش دانشجویی ایران نسبت به اروپا و آمریکا کم وزن تر است و باید گفت در حال گرفتار شدن به بلایی به نام «هم افزایی منفی» است، در حالی که جنبش ها باید موجب ایجاد موج های خبری و رسانه ای و واکنش مقامات و رسانه های داخلی و خارجی باشد.
هزاوه ای گفت: راه برون رفت از این مسئله این است که اگر جنبش دانشجویی بخواهد اصیل بماند باید مستقل باشد و در سخن گفتن و رفتار سیاسی خود استقلال داشته باشد و نباید سخنگوی احزاب و یا وابسته به آنها باشد.
وی افزود: دانشجو و جنبش دانشجویی باید علاوه بر مطالبه صنفی خود به نقش خود در گفتمان سازی و مسئولیت اجتماعی و سیاسی خود نیز ادامه دهد.
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینای همدان در پایان گفت: امروز دانشجویان با علم اندوزی و استکبارستیزی می توانند آرمان های 16 آذر را پیگیری کنند؛ چراکه دشمنی امروز دنیای غرب با ایران به دلیل همین پیشرفت های علمی ایران و توفیقات جوانان آن است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.