به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، سید محمدعلی ثابتقدم عصر روز گذشته در برنامه سلسله جلسات مطالبه گری از مسئولان که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان در تالار حکمت این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه در شهر رشت مدیریت واحد شهری وجود ندارد، تصریح کرد: پروژه 10 ساله آب و فاضلاب بانک جهانی در رشت وجود دارد که این پروژه تاکنون تنها 25 تا 30 درصد پیشرفت داشته است.
وی افزود: اگر کار روبنایی بدون کار زیربنایی انجام شود، نتیجه لازم به دست نمیآید.
شهردار رشت توجه به حمل و نقل انسانمحور را ضروری دانست و افزود: در برنامه سال آینده این شهر طرح جامع حمل و نقل و مشکلات عبور و مرور وسایل نقلیه مدنظر قرار گرفته است.
ثابتقدم توزیع عادلانه منابع را یکی از اهداف شهرداری رشت ذکر کرد و افزود: توجه ما در تمام طرحها به مناطق فقیرنشین است.
وی با اشاره به پروژه مجتمع آدینه رشت و برخی حواشی آن تصریح کرد: تا جایی که ممکن است همواره سعی میکنیم قانونمدار باشیم.
شهردار رشت با بیان اینکه همواره قوانین شهری را در کارها لحاظ میکنیم، خاطرنشان کرد: مستنداتی درباره اینگونه پروژهها در حال جمعبندی است و اگر در این پروژه تخلفی صورت گرفته باشد ما آن را رسانهای میکنیم.
ثابتقدم ادامه داد: مستندات ما موضوع تخلف در پروژه مذکور را هنوز اثبات نکرده است و در صورت حتمی شدن این قضیه در برابر آن سکوت نمیکنیم.
وی رشت را فشردهترین شهر ایران به لحاظ نسبت جمعیت به وسعت نامید و افزود: رشت در روز دارای یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت است و این تعداد در شبها به 700 هزار نفر میرسد که از لحاظ نسبت جمعیت در روز و شب نیز رتبه نخست کشور را دارد.
شهردار رشت با بیان اینکه بیشتر مبادلات تجاری این شهر در مرکز آن انجام میشود، افزود: باید تمرکز جمعیتی شهر رشت از مرکز آن برداشته شود.
ثابت قدم شبکه حمل و نقل عمومی و اتوبوسرانی شهر رشت را توسعهنیافته و مستهلک دانست و تصریح کرد: شهر رشت تنها دارای 111 دستگاه اتوبوس است؛ در حالی که شهری مانند اهواز حدود 750 دستگاه اتوبوس دارد.
وی جلوگیری از تردد وسایل نقلیه شخصی در مرکز شهر را ضروری عنوان کرد و گفت: در صورت محقق شدن موضوع قطار شهری رشت بسیاری از مشکلات ترافیکی برطرف میشود.