کد خبر:۲۱۹۷۵۷
حداد عادل در جمع دانشجویان:

موافقان جدایی دین از سیاست با وحدت حوزه و دانشگاه مخالفند

رئیس فراکسیون اصولگرایان گفت: ما در کشور بسیاری را دیده‌ایم که در پی جدایی دین از سیاست بوده‌اند و کسانی که خواهان جدایی دین از سیاستند ...
موافقان جدایی دین از سیاست با وحدت حوزه و دانشگاه مخالفند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، غلامعلی حدادعادل شب گذشته در دومین کرسی آزاداندیشی با موضوع «دانشجو و بصیرت عاشورایی» دانشگاه پیام نور ساری که در سالن اجتماعات واحد سما دانشگاه آزاد ساری برگزار شد، ضمن پاسخ گویی به سؤالات دانشجویان با اشاره به نقش استان مازندران در حوادث قبل و پس از انقلاب، تصریح کرد: مازندران هیچ وقت برای انقلاب دغدغه ایجاد نکرده و مشکل‌ساز نبوده است. همیشه بار از دوش انقلاب برداشت و در این 34 سال که از عمر انقلاب گذشت، مازندران یار شاطر بود و نه بار خاطر.
 
وی با طرح این سوال که شهدای ما شهادت را در کجا و در کدام مدرسه یاد گرفتند، افزود: شهادت نهایت اخلاص است، این جوان‌های قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی، شهادت را از مدرسه عاشورا از همین هیئت‌ها، روضه‌ها و سینه‌زنی‌ها یاد گرفتند و این انقلاب از همان روز اول با نهضت عاشورا و کربلا پیوند داشت.
 
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس علت و چرایی حمایت مردم از انقلاب اسلامی ایران را در انقلابی و متدین بودن ملت دانست و بیان داشت: مردم ایران اثبات کردند که از نظامی که بنیانگذار آن انسانی بزرگ، انقلابی و دینی است، پیروی می کنند.
 
حدادعادل ادامه داد: امام به عنوان بنیانگذار این انقلاب با تبعیت از انقلاب حسینی این نظام را بنا نهاد و نقشه راه را ترسیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه در زمان امام(ره) مردم پیرو خط رهبری بودند، گفت: پرچم این انقلاب و رهبری امروز در دستان مقام معظم رهبری قرار دارد و پیروی از رهبری همچون قبل، واجب است .

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیشرفت های روزافزون علمی ایران را کابوسی برای دشمنان دانست و افزود: انقلاب اسلامی امروز چشم و چراغ جهان اسلام و به الگویی برای جهان اسلام مبدل شده است .

حدادعادل تصریح کرد: پیشرفت های ایران موجب عصبانیت و خشم مستکبران شده است و بیهوده فکر می کنند که با اعمال تحریم ها و فشارهای اقتصادی می توانند اهداف خود را جامه عمل بپوشانند و مردم را از نظام جدا کنند.

وی از این فکر دشمنان به عنوان تصوری خام یاد کرد و گفت: مردم از انقلاب اسلامی خسته نشده اند و از این تحریم های اقتصادی با تولید ملی و اقتصاد مقاومتی گذر خواهند کرد .
 
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به روز وحدت حوزه و دانشگاه با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه یکی از برکات پیروزی انقلاب اسلامی است، بیان داشت: وحدت حوزه و دانشگاه از لوازم ارتباط دین و سیاست است و کسانی که طالب جدایی دین از سیاست هستند با این وحدت مخالفت می‌کنند.
 
حدادعادل ادامه داد: ما در کشور خود بسیار کسانی را دیده‌ایم که در پی جدایی دین از سیاست بوده‌اند و طرفدار وحدت بین حوزه و دانشگاه نیستند، جدایی حوزه و دانشگاه الگویی برگرفته شده از دنیای غرب است؛ چراکه در غرب مسیحیت در دانشگاه‌ها حضور پیدا نمی‌کند و روحانیون مسیحی در سیاست دخالت نمی‌کنند.
 
وی ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از شعارهای دائمی در انقلاب اسلامی است و این وحدت را باید از جنبه های اعتقادی، فرهنگی و سیاسی مهم تلقی کرد.
 
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: یکی از اثرات مثبت وحدت حوزه و دانشگاه این است که ایرانیان همواره احساس هویت می کنند و به این نکته پی برده که ایران در شناخت پیشینه و استمرار علم و حکمت تاریخی طولانی دارد.
 
حدادعادل ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه از لحاظ سیاسی درست مقابل سکولاریسم است؛ چراکه سکولارها اعتقاد دارد مسائل دینی برای انجام کارهای شخصی است و نه زندگی اجتماعی و آن چیزی می باشد که در اروپا انجام شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی بر اساس تعالیم اسلام، حوزه مقابل اندیشه سکولارها است و امام خمینی (ره) نیز همین وحدت را پیشنهاد کرده اند که هر دوی این دو نهاد دست هم داده و کشور را اداره کنند؛ چراکه هر گاه با هم باشند دین و دولت ما قدرت خواهد گرفت و اگر مقابل هم باشند این ثبات از بین می رود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار