کد خبر:۲۳۲۸۸۶
دستاوردهای نوروزی جهادگران دانشجو - 5؛

عید دیدنی با طعم تلخ محرومیت

در اردوهای جهادی خیلی‌ها برای اولین بار عید را از خانواده دور هستند و این تجربه خوبی است که عید را با طعم محرومیت بچشند.
عید دیدنی با طعم تلخ محرومیت
گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ جوانی که در آنجاست، از شما الهام می گیرد و شما می شوید سفیر تلاش و کار و خدمت و جهاد و مجاهدت. من احیاها فکانّما احیا النّاس جمیعا، شما دل ها را زنده می کنید، فایده بزرگی است، فواید فراوانی در این کار هست. این جریان عظیم را حفظ کنید... (رهبر معظم انقلاب)
 
در ایامی که همه و همه از رئیس جمهور و وزیر و مدیر گرفته تا کارمند و کارگر مشغول عید دیدنی و مسافرت بودند، گروهی از جوانان دانشجو همه خواسته های دنیایی خود را کنار گذاشته و در قالب گروه جهادی علمدار به مناطق محروم جنوب اعزام شدند تا مرهمی باشند هر چند کوچک بر زخم محرومیت ها.
 
این دانشجویان که از دانشگاه های سراسر استان مازندران داوطلب اعزام به مناطق محروم شدند، بچه‌هایی هستند که بیشترشان در دل شهر زندگی می‌کنند و سنگین ترین چیزی که تا به حال بلند کرده اند، شاید کیف و کتاب دانشگاهشان باشد، اما هم اینان ایام تعطیلات خود را با حضور در این اردوی جهادی عوض کردند و با دلی پاک مشغول کار شدند.
 
در اردوهای جهادی خیلی‌ها برای اولین بار عید را از خانواده دور هستند و این تجربه خوبی است که عید را با طعم محرومیت بچشند.
 
آنها آمدند تا عیدی را تجربه کنند که به جای پوشیدن لباس نو، لباس خاکی و گلی بر تن دارند، برای آب آشامیدنی و حمام در رنج و عذاب باشند و به جای نشستن در اتاق و استفاده از خنکای کولر، دمی هم در کپری بنشینند که 12 متر بیشتر نیست.
 
گروه جهادی علمدار از سال 90 کار خود را آغاز کرده و در تابستان سال 91 اولین کار خود را در منطقه محروم دارخوین در استان خوزستان انجام داد و پس از مشاهده نتایج مثبت کار در سال 92 نیز به منطقه محروم شادگان در استان خوزستان رفتند تا در آنجا مرحمی باشند بر زخم محرومیتی که در استان نفت خیز خوزستان وجود دارد.
 
ضرورت بسط و گسترش فرهنگ جهادی در جامعه
 
خانم فضل الله پور خادم قرارگاه جهادی علمدار در این خصوص با بیان اینکه تلاش بر این است هر کس در هر جا با هر امکاناتی سعی نماید اهداف مقدسی را پیگیری کند، گفت: سعی در بسط و گسترش فرهنگ جهادی می‌تواند یکی از مهم‌ترین ابعاد اردوهای جهادی باشد.
 
وی در ادامه با بیان اینکه اردوهای جهادی باید به یک الگو تبدیل شود، تصریح کرد: باید تلاش شود تا همگان از اردوهای جهادی برای حل مشکلات شهرشان و حتی کشور الگو بگیرند.
 
این خادم قرارگاه جهادی علمدار با اشاره به اینکه دانشجویان در این اردوها اوقات با ارزش خود را صرف رسیدگی به محرومیت ها می کنند، تاکید کرد: اگر همه بخشی از وقت خود را صرف حل مشکلات دیگران، خارج از تکالیف روزمره، کنند آنگاه خواهیم دید که چگونه سرعت برطرف شدن مشکلات کشور افزایش می‌یابد.
 
فضل الله پور با بیان اینکه در این راستا لازم است برگزارکنندگان چنین اردوهایی تلاش بیش از پیش برای انعکاس فضای اردو و ثمرات آن به توده‌های مردم داشته باشند، خاطرنشان کرد: در صورت گسترش فرهنگ جهادی، این پدیده می‌تواند به عنوان بخشی از یک الگوی پیشرفت به جهانیان ارائه شود.
 
وی گفت: استفاده از تریبون‌های نماز جمعه و ائمه جماعات مساجد، برپایی کمپ‌هایی در سطح شهرها به منظور آشنایی مردم و برقراری ارتباط مستقیم با مردم و استفاده از رسانه‌های جمعی بخشی از راهکارهای این هدف است.
 
یک مبارز انقلابی باید با محرومین ارتباط داشته باشد
 
عادل الندانی، یکی از دانشجویان جهادی در این زمینه تصریح کرد: جدایی از زندگی روزمره و حضور در محیطی با شرایط اولیه زندگی این بستر را فراهم می‌آورد تا شرکت‌کنندگان بیش از پیش ضعف‌های فردی و تعلقات به زندگی روزمره را بشناسند.
 
وی عنوان کرد: محیط اردوی جهادی بستر مساعدی برای تمرین ترک تعلق است، اما از این بستر تنها کسانی می‌توانند استفاده کنند که آن را شناخته و به اهمیت آن پی برده باشند.
 
این عضو گروه جهادی علمدار تصریح کرد: اگر کسی بخواهد مبارز خوبی برای آرمان‌های انقلاب باشد باید ارتباط نزدیکی با محرومین داشته و خدمتگزار و یاور آنها نیز باشد.
 
الندانی گفت: اگر چه استان خوزستان دارای منابع غنی نفت، گاز و آب‌های زیرزمینی می باشد، اما خیلی از نقاط استان با محرومیت شدید مواجه است.
 
وی عدم حمایت مالی از اردوهای جهادی را یکی از مشکلات دانشجویان جهادگر دانست و افزود: ما وقتمان را تلف می‌کنیم تا پول جمع کنیم و اردو برگزار کنیم، حتی گاهی بچه‌ها از جیب خودشان هم خرج می‌کنند تا اردویی را برگزار کرده و محرومیتی را رفع کنند؛ اما باید توجه داشت که وقتی جهادگران به دنبال کارهای اجرایی می‌افتند از کارهای برنامه‌ریزی و سازمانی عقب می‌مانند.

این عضو گروه جهادی علمدار گفت: اگر اندکی مشکلات مالی گروه‌های جهادی حل شود، کیفیت کارهای عمرانی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان افزایش بسیار زیادی خواهد داشت.
 
رهبر انقلاب در خصوص اردوهای جهادی می فرمایند: «بسیج سازندگی و این اردوهای هجرت را قدر بدانید. شما که خودتان محورهای اصلی این حرکت عظیم هستید، این را قدر بدانید؛ از خدای متعال شاکر باشید. مسئولان، دیگران، مدیران و کسانی که دست اندر کار امور هستند، آنها هم این حرکت عظیم را قدر بدانند. سال تحصیلی، درس را خوب بخوانید، با تحقیق بخوانید، قصد رسیدن به قله های علمی را پیدا کنید. در دوره فراغت هم ساعات را، روز و شب را، با این حرکت زیبا و باشکوه خدمت به مردم غنی کنید.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار