آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۸۲۶
دبیر علمی دومین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب:

مقالات ارسالی به کنگره بیماری‌های اسب در مجلات معتبر جهان منتشر شده‌اند

دبیر علمی دومین کنگره ملی بیماری‌های اسب گفت: بسیاری از مقالاتی که به دبیرخانه کنگره ارسال شده، در مجلات معتبر و علمی بین‌المللی به چاپ رسیده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، ابوتراب طباطبایی نائینی امروز در نشست خبری در تالار مصطفوی دانشگاه شیراز بیان کرد: در احادیث و سخن بزرگان ما همیشه به اسب اهمیت ویژه ای داده شده و از گذشته دور تا به امروز مورد توجه بوده است.

 

وی با بیان اینکه کشور ایران مهد پرورش اسب های اصیل بوده است، افزود: اسب ترکمن مختص ایرانی هاست، اسب عرب مربوط به خوزستانی ها و نژاد اسب دره شوری نیز به پهنه فارس بر می گردد.

 

دبیر علمی دومین کنگره ملی بهداشت و بیماری های اسب خاطر نشان کرد: اگر صنعت اسب به خوبی معرفی شود می توان بر روی آن سرمایه گذاری، و فرهنگ آن را در کشور گسترده کرد و از آن درآمد بالایی به دست آورد.

 

طباطبایی نائینی با اشاره به اینکه متخصصان صاحب نامی در زمینه اسب در کشور ما وجود دارند، تصریح کرد: باید تمامی آن ها به واسطه چنین کنگره هایی به منطقه و دنیا معرفی شوند.

 

وی ابراز داشت: این کنگره برای اولین بار در کشور در سال 75 توسط مؤسسه واکسن و سرم سازی رازی برگزار شد و پس از آن به دلایل متعددی ادامه پیدا نکرد.

 

دبیر علمی دومین کنگره ملی بهداشت و بیماری های اسب یادآور شد: در سال گذشته با رایزنی هایی که با سارمان دامپزشکی ایران انجام شد، مقرر گردید دومین کنگره ملی بهداشت و بیماری های اسب در سال 92 با میزبانی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز برگزار شود.

 

طباطبایی نائینی با اشاره به اینکه فراخوان این کنگره در سال گذشته اعلام شد، گفت: بسیاری از مقالاتی که به دبیرخانه این کنگره ارسال شده جزو مقالاتی بود که در مجلات معتبر و علمی بین المللی به چاپ و نشر رسیده است.

 

وی بیان کرد: این کنگره که 28 و 29 فرودین ماه جاری با حضور اساتید صاحب نام در سالن آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد، پانل های مختلفی در زمینه بهداشت اسب و بیماری های مشترک با انسان دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار