آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۴۲۲
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد:

به حداقل رسیدن مرگ و میر مادران باردار با استفاده از سامانه «mcmc»

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به برخی از فعالیت‌های مهم استفاده از سامانه «mcmc» در حوزه مرگ و میر مادران باردار گفت: از طریق هوشمندسازی سامانه«mcmc» مرگ و میر مادران باردار به حداقل رسیده است.
به حداقل رسیدن مرگ و میر مادران باردار با استفاده از سامانه «mcmc»

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، قاسم امینی امروز در اولین جشنواره منتخبین مرکز پایش مراقبت‌های درمانی با عنوان «سامانه mcmc» در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه در کشور ما بحث نظارت بر درمان مهمترین رسالت درمان است، بیان کرد: اهمیت نظارت در حوزه درمان بر کسی پوشیده نیست.

 

وی افزود: از شهریورماه دو سال و نیم گذشته در جهت کار بر روی جریان «mcmc» را آغاز کردیم که به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافتیم و برایمان تعریف شد که چگونه فعالیت کنیم.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: بتدریج در کنار جریان «mcmc» سامانه‌های دیگری را راه‌اندازی کردیم که توسط آن سامانه‌ها بتوانیم خرابی تجهیزات پزشکی را متوجه شویم به صورت آنی سامانه تلفنی 1819 را در جهت رسیدگی به شکایان مردم راه‌اندازی کردیم.

 

امینی با اشاره به برخی از فعالیت‌های مهم استفاده از سامانه «mcmc» در حوزه مرگ و میر مادران باردار گفت: از طریق هوشمندسازی سامانه «mcmc» مرگ ومیر مادران باردار به حداقل رسیده است.

 

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: سامانه «mcmc» جزو دسته از کارهایی بوده که در آن اخلاص نقش مهمی است و امروز آوازه این سامانه به حدی پیچیده که ما از دانشگاه‌های مختلف درخواست داشتیم تا آنها را برای راه‌اندازی این برنامه یاری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار