معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: کشاورزی دیم در لرستان عامل ریسک قلمداد میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، پیرحیاتی بعدازظهر یک شنبه در آیین تجلیل از 60 نفر از کشاورزان نمونه استانی و کشوری استان لرستان در خرم آباد بیان داشت: کشاورزی دیم در لرستان عامل ریسک قلمداد می شود به گونه ای که در کوهدشت و پلدختر تولید حداقلی داریم اما با این حال علی رغم تمام محدودیت ها با بکارگیری تکنیک ها و همت کشاورزان شاهد تحول بخش کشاورزی در استان هستیم.
وی افزود: مجموعه تولیدات کشاورزی در لرستان پیش از انقلاب 500 هزار تن بوده اما امروز این برداشت به حدود سه هزار تن افزایش یافته است و قابلیت برداشت بیشتر را نیز داریم.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: استان لرستان طبق بررسی هایی که صورت گرفته است اولیتن استانی است که قابلیت تولید محصولات ارگانیگ را دارد با این حال در این راستا امسال در 10 هزار هکتار از اراضی استان روند عملیات داشت و برداشت و استفاده بهینه از سموم کشاورزی و نباتی را برای تولید محصولات ارگانیک کنترل می کنیم.
پیرحیاتی اضافه کرد: در حال حاظر 15 درصد از محصولات لرستان به صورت ارگانیک تولید می شوند که امیدواریم با افزایش این ظرفیت بتوانیم نقش بسزایی را در تولید محصولات سالم ایفا کنیم.
وی با اذعان به اینکه ظرف دو سال اخیر ظزفیت های خوبی برای تامین سرمایه در بخش کشاورزی استان ایجاد شده است خاطرنشان کرد: 265 میلیارد تومان از طریق کارگروه توسعه کشاورزی کشور برای کشاورزی استان تامین سرمایه شده است که در حال حاظر نیز به دلیل موفق عمل کردن استان در تامین این سرمایه به عنوان تنها استان در جلسه این کارگروه که در تهران در حال برگزاری است حضور داریم.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: در سال جهاد اقتصادی در استان لرستان در تولید گندم به خودکفایی رسیده ایم اما متاسفانه گندم استان به بهانه اینکه از کیفیت بالایی برخوردار است با قیمت بیشتری از کشاورزان استان خریداری و به دیگر استان ها ارسال می شود با این حال ضرورت دارد که مسئولان امر مانع خروج گندم از استان شوند.
پیرحیاتی یادآور شد: تا امروز 20 هزار تن محصول گندم استان خریداری شده که از این میزان شرکت بازرگانی غله تنها 6500 تن و 13500 تن مابقی را بخش خصوصی خریداری کرده است