کد خبر:۲۵۳۲۲۵
رئیس دانشگاه پیام‌نور مازندران:

ریشه مشکلات اقتصادی کشور نظام بانکداری ربوی است / غرب به کارایی سیستم بانکداری اسلامی پی برده است

رئیس دانشگاه پیام‌نور مازندران با بیان اینکه سیستم بانکی کشور به ربا آلوده است، ریشه مشکل اقتصادی کشور را در نظام بانکداری ربوی عنوان کرد.
ریشه مشکلات اقتصادی کشور نظام بانکداری ربوی است / غرب به کارایی سیستم بانکداری اسلامی پی برده است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، صادقعلی موحدمنش امروز در همایش «نقش اصناف در تحقق حماسه اقتصادی» که با میزبانی بانک مهر اقتصاد مازندران برگزار شد، اجرای بانکداری الکترونیکی را زمینه‌ساز بانکداری اسلامی دانست و بیان داشت: اگر پول‌های مردم در بانک‌ها سپرده‌گذاری شود، زمینه تجهیز منابع در بانک‌ها فراهم و بانک از ماهیت خلق پول برخوردار می‌شود.
 
وی افزود: غربی ها اکنون به کارآیی نظام بانکداری اسلامی پی برده و می خواهند مزایای بانکداری اسلامی را در کشورهای توسعه یافته اجرایی کنند.
 
رئیس دانشگاه پیام‌ نور مازندران با بیان اینکه غرب در بحث بانکداری اسلامی پیش گام شده است، تصریح کرد: به طور متوسط بیشترین سود بانکی در غرب دو درصد است.
 
موحدمنش ریشه مشکل اقتصادی کشور را در نظام بانکداری ربوی عنوان کرد و با اعلام اینکه اقتصاد کشور سنتی بوده و به دلیل ربوی بودن سیستم بانکی آن با بانکداری اسلامی فاصله دارد، گفت: با تقویت دینداری در سیستم بانکی، می توانیم بانکداری اسلامی به مفهوم واقعی را در جامعه بنا کنیم.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش اقتصاد مازندران را در سه بخش کشاورزی، صنعت و خدمات محور قرار داد و بیان داشت: ارزش افزوده مازندران 165 میلیارد ریال است که 25 درصد متعلق به بخش کشاورزی، 10 درصد تولید ناخالص داخلی، هشت درصد ساختمان و 57 درصد ارزش افزوده استان از طریق بخش خدمات تامین می شود.
 
رئیس دانشگاه پیام‌ نور مازندران در پایان خاطرنشان کرد: با تقویت ارزش افزوده بخش خدمات می توانیم جهش اقتصادی متوازنی را در کشور ایجاد کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار