کد خبر:۲۵۶۵۱۱
آیت‌الله جاودان:

امر به معروف عاملی برای دور شدن بلا از جامعه است

یک استاد اخلاق گفت: با توجه به اینکه به هم پیوستگی اصل اساسی در امر به معروف است؛ بنابراین چنانچه روابط جدی و قوی باشد، شاهد حرکت رو به جلو خواهیم بود و امر به معروف عاملی برای دور شدن بلا از جامعه است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله جاودان روز گذشته در ششمین نشست از سلسله نشست‌های «واجب فراموش شده» بیان داشت: چنانچه یک قدم در راه امر به معروف و نهی از منکر برمی‌داریم، در واقع یک قدم برای ساخت خود پیش می‌رویم؛ بنابراین یکی از آثار امر به معروف در ساختن شخصیت، هویدا خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه ما بر سر سفره‌ای که خودمان پهن کرده‌ایم، ساخته می‌شویم، افزود: خرابی‌هایی که ما خود بر سر خود می‌آوریم، بسیار بیشتر از خسرانی است که مادر و پدر مسبب آن هستند.

 

این استاد اخلاق تصریح کرد: با توجه به اینکه حوادث و انسان‌ها مانند یکدیگر نیستند؛ بنابراین چنانچه خواهان اثرگذاری بیشتری هستیم، باید انرژی بیشتر و شیوه‌های جدیدتری را به کار گیریم.

 

جاودان با تاکید بر اینکه امر به معروف بسیار مهم است و هیچ کاری به مثابه آن نیست، گفت: تاثیر امر به معروف در شکل گیری شخصیت انسان بسیار زیاد است؛ به ویژه این تاثیرگذاری برای آمر به معروف بسیار بیشتر از شخص امر به معروف شده است.


وی افزود: امر به معروف پدیدآورنده چیزی است که با هیچ چیز دیگر قابل مقایسه نیست و رواج این مسئله در جامعه بسیار مهم است.


این استاد اخلاق با اشاره به اینکه آنچه در دنیا می‌سازیم، چنانچه اثری در دنیا نداشته باشد، قطعا در آخرت اثر خواهد داشت، گفت: انجام دادن امر به معروف کار بسیار بزرگی است و چنانچه عدد آمرین به معروف بیشتر شود، نتایج اجتماعی آن بسیار بیشتر خواهد شد.


امر به معروف عاملی برای دور شدن بلا از جامعه

 

آیت الله جاودان تصریح کرد: در هر جامعه‌ای حتی اگر یک نفر امر به معروف کند، بلا از شهر دور می‌شود، حال تصور کنید تعداد این آمرین به عدد 100 برسد، آنگاه خواهید دید بلا 100 برابر دور خواهد شد.

 

وی ادامه داد: هنگامی که امر به انجام می‌گیرد، این واجب فراموش شده زنده می‌شود و متناسب با آن منکر می‌میرد.

 

این استاد اخلاق با اشاره به اینکه به هم پیوسته بودن اصل اساسی در امر به معروف است، تصریح کرد: در انجام دادن این واجب فراموش شده چنانچه ارتباطات و تعداد افراد بیشتر باشند، آن گاه شاهد حرکت رو به جلو خواهیم بود.


خودسازی دیگران بهترین وسیله برای خودسازی خود

 

جاودان گفت: کوشش برای خودسازی دیگران بهترین وسیله برای خودسازی خودمان است و به این شکل می‌توان خود را اصلاح کرد.


وی افزود: چنانچه ارتباطات قوی، جدی و محکم باشد و از میدان به در نرویم نتیجه بهتری خواهیم گرفت.

 

این استاد اخلاق با اشاره به اینکه دشمن از همه راه‌های ممکن استفاده می‌کند، تصریح کرد: ما نیز باید چنین باشیم از تمامی فرصت‌ها برای اثر گذاشتن بر آحاد مردم بهره گیریم.

 

آیت الله جاودان در پایان با اشاره به اینکه هر کس به اندازه کار خیری که انجام می‌دهد ثمر می‌برد، خاطرنشان کرد: نباید تلخی حرف کسی بر آمرین به معروف اثر گذارد و تبدیل به کینه شود و چنانچه تعداد آمرین بیشتر شود، قطعا اثرگذاری بر شخص امر شده نیز بیشتر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار