سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با توجه به توسعه کمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و در راستای استمرار موفقیتهای بدست آمده، توسعه کیفی نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، قاسم جان بابایی امروز در نشست خبری با بیان اینکه این دانشگاه در سال های اخیر به توسعه قابل قبولی دست یافته است، بیان کرد: با توجه به توسعه کمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و در راستای استمرار موفقیت های به دست آمده، توسعه کیفی نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: برای این منظور گروهی صاحبنظر در زمینه های آموزشی برای ارزشیابی دوران دانشگاهی انتخاب می شوند و به طور سالانه به ارزشیابی دانشگاه می پردازند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه با بیان بخشی از پیشرفت های کمی دانشگاه گفت: امسال بیش از 1000دانشجو به ظرفیت دانشگاه اضافه شده است که با احتساب آن اکنون 6000 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران مشغول به تحصیل هستند.
جان بابایی با بیان اینکه 68 درصد دانشجویان ورودی جدید ما را بانوان تشکیل می دهند، افزود: بیش از نیمی از دانشجویان این دانشگاه در دوره های تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل می باشند.
وی با بیان اینکه این دانشگاه تنها در نوبت روزانه آموزش می دهد، بیان داشت: از نظر هیئت علمی ما دارای بیشترین اعضا در بین سایر دانشگاه های استان مازندران هستیم.
جان بابایی در بخش دیگری از سخنانش اعضای هیئت علمی را یکی از سرمایه های دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانست و اظهار داشت: تمامی اساتید و دانشیاران و استادیاران این دانشگاه افرادی فعال و کوشا هستند.
وی تصریح کرد: این دانشگاه در حال حاضر دارای 400 عضو هیئت علمی می باشد.
سرپرست دانشگاه مازندران تعداد اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران را قابل قبول دانست و تصریح کرد: ارتقای اعضای هیئت علمی و ایجاد مرکز تحقیقات مستقل برای گروه های مختلف آموزشی و سوق دادن آنها به سمت پژوهشکده ها و پژوهشگاه ها از جمله راهکارهای حفظ جایگاه آموزشی دانشگاه است.
جان بابایی با اشاره به وجود مراکز تحقیقاتی مجهز و قوی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مرکز تحقیقاتی تالاسمی، بیولوژی سلولی و مولکولی، روانپزشکی، علوم داروی، طب سنتی و مکمل، علوم بهداشتی، عفونت های بیمارستانی، مقاومت میکروبی- دیابت، قارچ های تهاجمی، توکسوپلاسموز و التهاب دستگاه گوارش فوقانی از جمله مراکز تابعه دانشگاه می باشند.
وی با اشاره به موفقیت دستیاران این دانشگاه در آزمون های برد تخصصی و فوق تخصصی بیان کرد: دستیاران باید در کنار اعضای هیئت علمی در مباحث آموزشی حضور یابند و به بیماران پاسخگو باشند.