آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۵۷۰۷
معاون تحقیقات وزارت بهداشت:

برای تحقق توسعه پایدار علمی تلاش شود

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید تلاش کنیم تا توسعه پایدار علمی تحقق یابد و دانش آن به ارتقای سلامت تبدیل شود.
برای تحقق توسعه پایدار علمی تلاش شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، رضا ملک‌زاده ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی باید با همدلی در سطح استان به جایگاه بالاتر و بهتری ارتقا یابد، گفت: سلامت باید در اولویت بالایی قرار گیرد؛ چرا که اولویت دادن به بخش سلامت موجب امید در بدو تولد می‌شود.

 

وی بهره‌مندی ایران از نفت در بین 52 کشور دنیا را امتیاز بزرگی خواند و گفت: با این ظرفیت مهم، تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی که باید در دنیا بدرخشند کمتر است.

 

معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: در ایران نیروی کافی برای بخش بهداشت و درمان تربیت شده است؛ اما از نظر توسعه و پیشرفت عقب هستیم و باید سرمایه‌گذاری کنیم.

 

ملک زاده تصریح کرد: اگر چه از نظر علمی رشد کردیم و تعداد مشارکت علمی ایران بالا رفته است؛ اما باید تلاش کنیم تا توسعه پایدار علمی تحقق یابد و دانش آن به ارتقای سلامت تبدیل شود.

 

وی بودجه تحقیقات و پژوهش درمان و بهداشت کشور را بسیار اندک دانست و خاطرنشان کرد: دانشگا‌هها از جمله دانشگاه علوم پزشکی گیلان وقت و انرژی برای برنامه‌های تحقیقاتی بگذارند و پیشگیری و سلامت و تحقیق درباره بیماری‌های مزمن را جزو اولویت کاری خود قرار دهند.

 

در ادامه برزیگر سخنان خود را به نام و عشق خدا آغاز کرد و گفت: ما برای وصل کردن آمدیم نه برای فصل کردن .

 

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: دراتاق من به روی تمام مردم و همکاران باز است و ملاقات‌ها تنها به روزهای سه‌شنبه موکول نمی‌شود، بلکه در تمام روزها ملاقات انجام می‌دهم.

 

وی تلاش خود برای رساندن جایگاه علوم پزشکی به مراحل بالاتر را هدف مهم خود ذکر کرد و گفت: هدف از برنامه‌های کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت بنده فراهم کردن زمینه سلامت جسمی افراد جامعه و آسایش روحی و روانی است.

 

لازم به ذکر است، حسن بهبودی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی حکمی مشاور عالی وزیر بهداشت شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار