کارگاه آموزشی تخصصی نشریات دانشجویی با حضور مدیران مسئول نشریات دانشجویی در دانشگاه پیامنور مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، کارگاه تخصصی نشریات دانشجویی امروز در دانشگاه پیام نور مازندران با حضور مدیران مسؤل نشریات دانشجویی برگزار شد.
در این کارگاه که به همت اداره فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور مازندران تشکیل شد، اشکان یوسفی، مدرس این کارگاه مباحثی را در خصوص شرح آیین نامه نشریات دانشجویی، دستورالعمل کمیته نظارت بر نشریات و اصول و مبانی خبر نویسی و روزنامه نگاری ارائه داد.
وی گفت: یکی از عرصههای مهم حضور و مشارکت دانشجویان، حوزه مطبوعات دانشجویی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست.
مدرس این کارگاه با اشاره به اینکه نشریات دانشجویی یکی از مهمترین و کارآمدترین وسایل ارتباط جمعی در محیط های دانشگاهی می باشند، افزود: افراد دانشگاهی در هر سطحی به راحتی از این وسایل استفاده کرده و فرهنگ را به نسل دانشجویان جدید منتقل می کنند و باتوجه به چنین انتقالی است که هر جامعه علمی موفق می شود فرهنگ خود را استمرار بخشد.
یوسفی تصریح کرد: موفقیت های دانشجویان در زمینه کارهای مطبوعاتی و نشر نشریات دانشجویی باعث می شود که آنها در درون خود نیروی عظیمی را کشف کنند و به یک خود باوری درونی برسند که این خودباوری باعث می شود، دانشجویان در آینده بتوانند به راحتی مسئولیت های اساسی در جامعه را بپذیرند.
وی در پابان یکی از موارد ارزشمند تأثیر نشریات دانشجویی را ایجاد حس اعتماد در دانشجویان دانست و گفت: دانشجویان وقتی یک مقاله ای را در نشریه به چاپ می رسانند و بعدا تأثیر آن را در جامعه و محیط دانشگاهی خود مشاهده و لمس می کنند یک نوع احساس کارایی و اعتماد به نفس سیاسی به دست می آورند.