کد خبر:۲۹۶۰۶۲
آیت‌الله سبحانی:

تجلیل از امامان معصوم (ع) تحقق بخشیدن به آیه «مودت فی‌القربی» است

آیت‌الله سبحانی از مراجع معظم تقلید در پیامی به همایش ملی سبک زندگی امام جواد (ع) در کرمان اعلام کرد: مسلماً تجلیل از امامان معصوم (ع) تحقق بخشیدن به آیه «مودت فی‌القربی» است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، در پیام آیت‌الله جعفر سبحانی به همایش ملی سبک زندگی امام جواد(ع) در دانشگاه آزاد کرمان آمده است: مسلماً تجلیل از امامان معصوم (ع) تحقق بخشیدن به آیه «مودت فی‌القربی» است که خدا آن را به صورت ظاهر اجر رسالت معرفی کرده است، بالاخص اگر در این همایش گویندگان، مقامات معنوی و علمی امام همام را بیان کنند که خود، نوعی ترویج شعائر دینی است.

این پیام می افزاید: محمدبن موسی‌الرضا (ع) ملقب به جوادالائمه (ع) نهمین پیشوای جهان اسلام و بالاخص جهان تشیع به شمار می‌رود، او با دو خلیفه عباسی به نام مأمون و معتصم معاصر بود و ویژگی‌های خاصی دارد.

در این پیام به ویژگی‌های امامت در خردسالی امام جواد (ع) اشاره و بیان شده است: جوادالائمه (ع) در ماه رمضان سال 195 هجری قمری در شهر مدینه دیده به جهان گشود، روزی که پدر بزرگوار او امام هشتم (ع) در توس شربت شهادت نوشید او هشت سال بیش نداشت و منصب امامت در چنین سنی به او اعطا شد.

آیت‌الله سبحانی در ادامه پیام تصریح کرده است: با محاسبات عادی، نوجوان هشت ساله نمی‌تواند بار امامت را به دوش بکشد، اما حساب انسان‌های والا و تربیت یافتگان مکتب وحی از انسان‌های عادی جداست، از قدرت خدا دور نیست آنچه را که یک انسان بزرگسال در طول زمان بدست می‌آورد، امام همام در پرتو عنایت الهی بدست آورد و به کمال انسانی دست یافت.

وی به مناظره‌های علمای بغداد با حضرت جواد(ع) پرداخت و افزود: برخورد علمای بغداد با این جوان نورس کاملاً ثابت کرد که وی در مکتب دیگری درس خوانده و سخن آموخته است.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: این تنها شیعیان نیستند که به مقام والای او عقیده راسخ دارند و امامت او را پذیرفتند، دانشمندان سنی نیز به عظمت او اعتراف دارند و ابن حجر هیثمی می‌نویسد: «مأمون او را به دامادی انتخاب کرد؛ زیرا با وجود کمی سن از نظر علم و آگاهی و حلم بر همه دانشمندان برتری داشت».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار