برازنده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با تاکید بر اهمیت فرهنگ دینی بیان داشت: فرهنگ انقلابی در واقع تکامل یافته فرهنگ دینی است، فرهنگ دینی میتواند هر دینی قرار گیرد؛ اما فرهنگ انقلابی تنها به اسلام که دین کامل است اشاره میکند.
وی پویایی و پیشرونده و فراگیر بودن اسلام را وجه تمایز آن با سایر ادیان دانست و افزود: دلیل تحرک پذیری اسلام حاکم بودن روح انقلابی آن در تمامی کارها و شئونات است.
دبیر کمیته سیاسی شورای مرکزی دوازدهم انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد با اشاره به فراموشی اسلام ناب محمدی در برخی از کشورهای مسلمان گفت: این امر به دلیل فراموش شدن روحیه و فرهنگ انقلابی حاکم بر تمام شئونات اسلام ناب است و اگر که امروز میبینیم همین اسلام بعد از١٤٠٠سال دوباره پا به میدان گذاشت و به محوریت معادلات دنیا تبدیل شده مدیون زنده شدن این اصل است.
برازنده گفت: در طول تاریخ مهمترین عاملی که فرهنگ دینی و انقلابی را تهدید میکند فرهنگ راحت طلبی، خود محوری و خارج شدن خدا از محوریت اجتماع و جایگزینی انسان و خواسته ها و نفس او به عنوان محور عمل و سنجش است.
وی فرهنگ مصرف گرایی و راحت طلبی را عاملی برای حاشیه نشینی اسلام دانست و تصریح کرد: امروز هم متاسفانه به دلیل سیاستهای اشتباه و بعضا عامیانه شاهد بازگشت این آفت به صحنه هستیم و نظامی که منادی اسلام راستین است دچار این استحاله شده است.
دبیر کمیته سیاسی شورای مرکزی دوازدهم انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد با انتقاد از بیتوجهی مسئولان دولتی بخصوص وزارت ارشاد به فرهنگ دینی گفت: نظارت مسئولان بر دستگاههای قانون گذاری و اجرایی نسبت به این مهم کمرنگ است و یا بر حقانیت و اصالت این نگاه معتقد نبوده و تحت تاثیر جوامع پیشرفته، اقدام به الگو برداری کرده و آن تفکر را به عنوان تفکر و فرهنگ راستین تبلیغ میکنند.
برازنده با ابراز تاسف از اینکه امروز نیز شاهد این رویکرد منفعلانه در برابر غرب هم در حوزه فرهنگ و وزارت ارشاد و هم سیاست داخلی و خارجی هستیم، بیان داشت: عملکرد دولتهای پس از پیروزی انقلاب در حوزه فرهنگ بسیار نگران کننده است؛ به گونه ای که به مرور زمان شاهد تربیت و حاکم شدن افرادی بر امور جامعه هستیم که با آرمانهای انقلاب و اسلام ناب امام خمینی(ره) نه تنها بیگانه که درتعارضاند و این بزرگترین تهدید برای خارج کردن این انقلاب از مسیر اصلی خود است.
وی عدم ورود دولت یازدهم به حوزه فرهنگ را اشتباه دانست و هشدار داد: این امر راه را برای ورود عوامل دشمن با هدف استحاله درونی تفکر اسلام ناب در جامعه باز و دشمنان ما را بر جامعه حاکم میکند.
دبیر کمیته سیاسی شورای مرکزی دوازدهم انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد دانشجو را موتور محرک جامعه و حافظ آرمانهای اسلام دانست و گفت: دانشجویان در این زمینه باید در کنار مطالبه و نقد سازنده حاکمیت، زمینه انتقال مفاهیم اصیل انقلابی به نسل های بعدی را فراهم کنند.
برازنده ادامه داد: تشکل ها و فعالین دانشجو باید با تبیین فرهنگ انقلابی و زندگی برپایه تکلیف برای سایر دانشجویان با الگو سازی از سرمایههای انقلاب در امر انتقال مفاهیم انقلاب به نسل جدید نقش آفرینی کنند.
وی افزود: دانشجویان باید با تعریف انقلاب اسلامی و تبیین اهداف آن و هدف بنیانگذار آن، مانع از تحریف این امور مهم شوند؛ به گونهای که هر شخص و یا مسئول و یا حزبی در صورت اقدام بر خلاف این مبانی با مقاومت و مخالفت توده جامعه بخصوص دانشجویان مواجه شود.
دبیر کمیته سیاسی شورای مرکزی دوازدهم انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد گفت: قشر دانشگاهی باید از فاصله ایجاد شده بین طبقه خود به عنوان نخبه و طبقه اجتماع کاسته و آرمانها و تفکرات خود را با در نظر گرفتن خواستههای مخاطب که همان جامعه است، برای عموم اجتماع مطرح کنند.
برازنده افزود: تجربه نشان داده که فاصله بین نخبگان جامعه و عموم مردم باعث میشود که جامعه نیاز خود به نخبگان را از طریق مراجعه به احزاب و یا تفکرات خارج از کشور بر آورده کند و با این اقدام شاهد بازیجه قرار گرفتن عموم جامعه توسط احزاب و دشمنان به منظور دستیابی به اهداف حزبی یا سایر کشورها و استکبار میشود.
وی با انتقاد از عملکرد دانشگاهها در انتقال مفاهیم انقلاب به جوانان گفت: متاسفانه دانشگاههای ما همواره مکانی برای تبلیغ و ترویج افکار منحرف و غربی بوده است؛ به گونهای که به جای تربیت افرادی که بارها این حرکت رو به جلو انقلاب را به دوش بکشند و جالشهای پیش روی آن را برطرف کنند، خود عامل جالشها و معضلات گوناگون بوده اند.