یک راوی دفاع مقدس گفت: ما در دوران جنگ از 15 کشور جهان اسیر داشتیم و این در حالی بود که 59 شرکت خارجی در کنار 34 کشور دنیا به عراق کمک میکردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ابراهیمپور در منطقه عملیاتی چذابه در یادمان شهدای گمنام این عملیات بیان داشت: محور چزابه به بستان حمیدیه و اهواز از مهمترین محورهای عملیاتی دوران دفاع مقدس بود.
وی با بیان اینکه به این تنگه چزابه میگویند زیرا مرز ایران و عراق از این منطقه با چشم دیده میشود، افزود: 17 ماه از جنگ میان ما و عراق گذشته بود و هنوز هیچ کشوری جرات نداشت به عراقیها با چشم یک متجاوز نگاه کند.
این راوی دفاع مقدس با اشاره به 1180 شهید در عملیات طریقالقدس گفت: زمانی ما تنگه چزابه را گرفتیم که صدام یک میلیون و 750 هزار گلوله بر سر جوانان رزمنده و بسیجیهای ما فرود آورده بود.
ابراهیمپور با بیان اینکه 14 گردان عراقی را تنها یک گردان ما به هلاکت رساند، بیان داشت: من هیچ وقت پیام آن شهید بزرگوار را فراموش نمیکنم که در حضور امام گزارش چگونگی مقابله با عراقیها در این تنگه را بیان داشت به نحوی که به امام گفت ما فقط با یک گردان رزمنده و تعدادی از برادران سپاه و بسیج مقابل یورش 12 گردان کماندوی عراقی را گرفتیم.
وی با بیان اینکه هدف اصلی عراق از حمله به جمهوری اسلامی ایران نابودی اسلام بود نه گرفتن خرمشهر گفت: صدام قصد داشت طی مدت سه روز خوزستان و هفت روز ایران را فتح کند آنچه عدهای تعبیر از تجاوز عراق را گرفتن یک شهر یا دو شهر میدانند تنها بهانه است.
این راوی دفاع مقدس در ادامه با بیان اینکه 12 لشکر پیاده مکانیزه از سوی عراق از 13 محور به ما حملهور شدند، افزود: انتهای جزیره مجنون در تنگه چذابه پیدا است از اینجا تا طلائیه 75 کیلومتر فاصله و عمق آب از یک تا چند متر افزایش پیدا میکند.
ابراهیمپور با بیان اینکه باران رحمت الهی موجب پیروزی ما در این عملیات شد، افزود: باریدن باران موجب میشود مسیر گلآلود شود به شکلی تنگه چزابه در روز پنجم و بستان در روز ششم آزاد میشود و پاتکهای عراق پس از آن بدون هیچ نتیجهای به پایان می رسد.
وی در پایان با بیان اینکه تعداد شهدای ما در این عملیات بیش از بسیاری از عملیاتهای بزرگ ما در طول دفاع مقدس بود، گفت: این نکته را نباید فراموش کرد که اولین گردان رزمی سپاه در این عملیات شکل گرفت و ما توانستیم شش کیلومتر مربع از خاک کشور را آزاد 566 اسیر عراقی و 3500 نفر از سربازان بعثی را به هلاکت برسانیم، این در حالی است که در آن زمان شهید صیادشیرازی به عنوان فرمانده نیروی زمینی انتخاب و برکات بسیاری شامل حال رزمندگان شده بود.