عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی برای پذیرش بیماران مبتلا به تومورهای استخوانی از کشورهای حاشیه خزر خبر داد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سید اسماعیل شفیعی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انجام روش های درمانی تخصصی و فوق تخصصی در مرکز آموزشی درمانی امام(ره) ساری که از بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران است، گفت: درمان تومورهای استخوان از جمله خدمات تخصصی درمانی است که در این مرکز انجام می شود.
وی، با بیان اینکه در گذشته عضو مبتلا به تومور قطع می شد، افزود: در حال حاضر با پیوند استخوان، تومور استخوانی برداشته و عضو حفظ می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، این روش را فعالیتی مشترک بین گروه های ارتوپدی و آنکولوژی دانست و تصریح کرد: با تشخیص تومور استخوانی، عضو ناسالم برداشته می شود و با کمک بانک استخوان، استخوان جایگزین می شود.
شفیعی با اشاره به اینکه در ساری بانک استخوان وجود ندارد، ادامه داد: در حال حاضر استخوان های مورد نیاز را از بیمارستان امام(ره) تهران فراهم می آوریم و در آینده قصد ایجاد بانک استخوان در بیمارستان امام(ره) ساری را داریم.
این متخصص ارتوپدی وفلوشیب زانو ادامه داد: وجود سه قابلیت دانش جراحی، شیمی درمانی و فعالیت مرکز رادیوتراپی در بیمارستان امام(ره) ساری انجام درمان تومور استخوانی دراین مرکز را فراهم آورده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان با اشاره به اینکه درمان کامل تومورهای استخوانی در بیمارستان امام(ره) ساری انجام می شود، گفت: این تخصص در کشورهای حاشیه دریای خزر و عضو اکو وجود ندارد؛ بنابراین این بیمارستان آماده پذیرش بیماران مبتلا به تومور استخوانی این کشورها را دارد.