وحید سالخورده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، 150 نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه مازندران در رشته های مختلف و در قالب یک گروه جهادی، طی یک بازه زمانی 17 روزه، به روستاهای محروم منطقه بندپی بابل اعزام می شوند و به فعالیت های فرهنگی، آموزشی، عمرانی، اشتغالزایی و کارآفرینی و سلامت و بهداشت می پردازند.
وی با اشاره به سابقه اعزام هفت ساله دانشجویان این دانشگاه به اردوهای جهادی گفت: ساخت پروژه های عمرانی، مسجد، خانه مسکونی و آبرسانی از تلاش های دانشجویان پرتلاش و جهادگر می باشد.
مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران تصریح کرد: در عرصه فرهنگی تشکیل دوره های مختلف آموزشی، درسی، احکام اسلامی، قرآن، برنامه های مذهبی، اعیاد و ایام الله ها، برگزاری یادواره شهدا و مسابقات فرهنگی از فعالیت های این گروه ها است.
سالخورده در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اردوهای جهادی هر ساله اعزام میشوند، تصریح کرد: دانشجویان بدون در نظر گرفتن موقعیتهای علمی و اجتماعی در عرصههای مختلف و بدون انگیزههای مادی در این اردوها شرکت میکنند.
وی افزود: دانشجویان بسیجی در اوقات فراغت خود به جای تفریح و حضور در کنار خانواده به مناطق محروم میروند و با اقشار مستضعف زندگی و فضای محرومیت را از نزدیک لمس و درک میکنند.
مسئول کانون جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران یکی از کارکردهای پنهان اینگونه اردوها را توجه دانشجویان پس از طی کردن دوران تحصیل و حضور در عرصه مدیریتی به اقشار مستضعف جامعه دانست و بیان داشت: دانشجویان با شرکت در این اردوهای جهادی با ابراز محبت و همدردی با اقشار محروم پل ارتباطی بین مسئولان و مردم مناطق محروم میتوانند محسوب شوند.
سالخورده در پایان به دیگر اثرات مثبت اردوهای جهادی اشاره کرد و گفت: این اردوها موجب ترویج فرهنگ کار و تلاش میشود و جوانان بسیجی را باید سفیران خدمت، کار و تلاش در کنار تحصیل و تذهیب نام برد.