آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۳۹۵۲
استاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مطرح کرد:

رنج دختران دانشجوی خراسان شمالی از کم‌خونی و حساسیت‌های چشمی

استاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: دانشجویان ورودی جدید علوم پزشکی خراسان شمالی از نظر شاخص‌های سلامت مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این میان 2.1 درصد دانشجویان دختر کم‌خونی و 4.8 درصد حساسیت چشمی دارند.
رنج دختران دانشجوی خراسان شمالی از کم‌خونی و حساسیت‌های چشمی

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، زهرا رحمانیه گفت: دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از نظر شاخص‌های سلامت مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این میان 2.1 درصد دانشجویان دختر کم خونی و 4.8 درصد حساسیت چشمی و ضعف بینایی دارند.

 

وی افزود: 333 دانشجوی ورودی جدید دانشگاه مورد ارزیابی سلامت قرار گرفتند که شاخص بیماری ها در دانشجویان نیز مشخص و بررسی شد که از این تعداد 2.1 درصد دختران دانشجو و 0.6 درصد دانشجویان پسر دچار کم خونی هستند.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه 4.8 درصد دانشجویان دختر و 1.5 درصد دانشجویان پسر از حساسیت های چشمی رنج می برند، ادامه داد: در ارزیابی بیماری های خانوادگی 12.74 درصد دانشجویان به بیماری سنگ کلیه و 10 درصد به بیماری فشارخون در خانواده هایشان اشاره کردند.

 

رحمانیه با بیان اینکه 96.75 درصد دانشجویان روزانه از میوه و سبزی استفاده می کنند و فقط 3.25 درصد از میوه و سبزیجات استفاده نمی کنند، افزود: 73.98 درصد دانشجویان ورودی جدید دانشگاه چیپس و پفک مصرف می کنند و 2.26 درصد اصلاً چیپس و پفک مصرف نمی کنند.

 

وی بیان داشت: 96.75 درصد دانشجویان حداقل یک بار در روز غذای آماده و فست فود مصرف می کنند و طبق فرم های مربوط به ارزیابی های سلامت دانشجویان 1.09 درصد دانشجویان پسر سابقه مصرف قلیان و سیگار دارند.

 

این استاد دانشگاه با تاکید براینکه 58.81 درصد دانشجویان روزانه دو بار مسواک می زنند و 39.02 درصد حداقل یک بار از نخ دندان استفاده می کنند، تصریح کرد: 29 درصد دانشجویان تحرک بدنی کمی دارند و 55.28 درصد به طور متوسط و 15.72 درصد به طور جدی و به شدت فعالیت و تحرک بدنی دارند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار