به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، میرابراهیمی روز گذشته در جلسه هم اندیشی شورای مرکزی تشکل های دانشجویی که در سالن جلسات ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان برگزار شد، ضمن محکوم کردن جنایات اخیر صهیونیست غاصب در کشتار مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه گفت: ملت انقلابی ایران اسلامی در آخرین جمعه ماه رمضان، با مشت های گره کرده و استوار تر از همیشه، در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یافتند و نفرت و انزجار خویش را همصدا با دیگر امت مسلمان در اقصی نقاط جهان از رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کردند و نشان دادند در لبیکی عاشقانه به ندای حضرت امام (ره) تا خون در بدن جاری است، از قدس و آرمان های آن دفاع خواهند کرد.
وی با اشاره به نقش سازنده تشکل های اسلامی- سیاسی در دانشگاه ها افزود: تشکل های اسلامی- سیاسی در دانشگاه ها می توانند نقش سازنده ای در تحرک بخشی آحاد جامعه ایفاء کنند.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان تصریح کرد: اگر چه فعالیت این تشکل ها در گذشته دچار نوسانات و فراز و نشیب های فراوان بود؛ اما امروز با عنایت بر تفکر حاکم بر مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی روح جدیدی در کالبد نیمه جان این تشکل ها دمیده شد و علاقه مندان به حضور در عرصه های سیاسی می توانند با خیالی آسوده آمال و آرزوهای خود را در قالب تشکل های سیاسی- اسلامی واحدهای دانشگاهی پیگیری کنند.
میرابراهیمی گفت: تشکل های اساتید در دولت سابق بیشترین سرخوردگی را پیدا کردند و برای احیاء کردن این تشکل باید بسیار تلاش کرد تا حس اعتماد از دست رفته استادان فعال در عرصه سیاسی به آنان برگردد.
وی ادامه داد: تشکل ها بدون توجه به گرایش آنان در چارچوب ارزش های اسلام و انقلاب باید مورد حمایت مسئولین دانشگاه قرار گیرند و این دقیقا همان نکته ای است که مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی بر آن تأکید دارد.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان گفت: امروز اعتقاد بر آن است که در صورت حضور تمامی گرایش های سیاسی در این تشکل ها، ما می توانیم محیط دانشگاهی شاداب و تأثیرگذار در عرصه های اجتماعی و سیاسی داشته باشیم.
میرابراهیمی با برشمردن آثار زیانبار عدم حضور فعال در عرصه های سیاسی تصریح کرد: خمودی، وادادگی و افسردگی دانشجویان و استادان و عدم حضور فعال آنان در عرصه های سیاسی، آثار زیانبار و غیر قابل جبرانی دارد که در بیانات مقام معظم رهبری بارها به آن اشاره شده است.
وی تأکید کرد: تشکل های اسلامی- سیاسی دانشگاه آزاد باید با درک واقعیت حاکم بر جهان و مخصوصا ظلم و اجحافی که بر ملت مظلوم جهان روا می شود، برای محکوم کردن این ظلم ها و تجاوزها وارد میدان شوند و همچنین نقش راهبردی و روشنفکرانه خود را در محیط های دانشگاهی به خوبی ایفا کنند و جایگاه خود را بعنوان گروه های مرجع بدست آورند./225ب2/