کد خبر:۳۵۶۱۵۹
سلیمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حذف کنکور قانون و لازم الاجرا است/ وزارت علوم باید در بحث پایان نامه‌های دانشجویی ورود جدی‌تری داشته باشد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: حذف کنکور یک قانون است که لازم الاجرا است و اگر نقصی در آن وجود دارد باید با همفکری سازمان سنجش، مجلس و وزارت علوم بازنگری شود.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص علت تعلیق حذف کنکور و تأخیر در اجرای این قانون گفت: این موضوع را سازمان سنجش باید پاسخگو باشد و این مسئله تعلیق نشده بلکه در هر حال حاضر ما از زمان بندی عقب هستیم.



عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بحث حذف کنکور یک قانون است و زمانی که مسئله‌ای تبدیل به قانون می‌شود لازم الاجرا است و اگر ایرادی نیز وجود دارد باید اصلاح شود که لازم است یک همفکری جدی بین سازمان سنجش،وزارت علوم و مجلس در این خصوص شکل گیرد و اگر قانون نیاز به بازنگری دارد اصلاح شود.



وی افزود: متاسفانه فضای دانشگاه‌های ما در پذیرش دانشجویان به ویژه در دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی آشفته است و مسئله‌ای که این روزها مطرح شده و دانشگاه‌ها با آزمون و بدون آزمون اعلام پذیرش دانشجو می‌کنند در آینده به روند رو به رشد کشور لطمه خواهد زد.



سلیمی در ادامه بیان داشت: پذیرش دانشجو با آزمون و بدون آزمون در صورتی که بدون نظارت جدی انجام شد و دانشجوی با مدرک لیسانس و فوق لیسانس حتی به اندازه سیکل هم معلومات نداشته باشد بیشتر یک آسیب است تا فرصت و این موضوع نیاز به توجه جدی دارد.



وی ادامه داد: گاه متاسفانه شخصا شاهد بودم حتی در مقطع فوق لیسانس برگه دانشجویان پر از غلط‌ های املایی بوده که نشان می‌دهد این فرآیند نیاز به بازنگری دارد و اگر دانشگاهی بدون آزمون دانشجو بپذیرد نباید خروجی نیز به همین میزان راحت انجام شود.



عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه در بخش پایان نامه های دانشجویی نیز این مشکل وجود دارد که پایان‌ نامه‌های که ارائه می‌شود گاهاً به هیچ عنوان قابل دفاع نیستند و باید وزارت علوم جدی تر در بحث پایان نامه‌های دانشجویی وارد شود.



وی افزود: متاسفانه پایان نامه‌های دانشجویی در مقاطع لیسانس و حتی فوق لیسانس حتی از نظر شکلی نیز قوانین ساختاری آن رعایت نشده و در بحث محتوا نیز بسیار شاهد موازی کاری و یا پایان نامه‌های سفارشی که ایده‌ای نوی را مطرح می‌کنند، بوده ایم و حتی گاهاً موضوع پایان نامه‌ها تناسبی با محتوا ندارد و یا اینکه اصلاً موضوع جدی نیست.


سلیمی خاطرنشان کرد: مشکلات دانشگاه‌ها نیاز به توجه جدی و همکاری سازمان‌های ذیربط دارد و وزارت علوم به جای سیاسی کاری باید به مسائل اصلی این حوزه بپردازد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
یوسف کشوری
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶
یا اطلاعات جناب سلیمی اونقدر پایینه راجع به سیستم آموزشی و گزینش اونم تو شرایط فعلی ایران
یا ایشون در کشور های جهان اول سیر میکنند
و یا منفعت آقازاده ها و… براشون مهمه
جای مباهات داره چنین مجلس ارزشمندی!!
0
0
hossein
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷
نتايج كنكور سراسري كارداني به كارشناسي رو كي ميدن؟؟
پيگيري كنيد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار