به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، بهروز منزوی شب گذشته در نشست بررسی آثار و سبک اشعار حسین منزوی با عنوان "نام من عشق است آیا میشناسیدم" که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، یکی از علل غربت حسین منزوی را سر فرود نیاوردن در مقابل هیچ قدرتی دانست و گفت: حسین منزوی هیچ هیاهویی نداشت و به دنبال چسباندن خود به قدرتها نبود.
این ترانه سرا افزود: وی کاری را انجام میداد که صحیح میدانست، نه توقعی داشت و نه به سم پاشیها و افکار منفی اطرافیان توجهی نشان میداد.
منزوی تصریح کرد: متاسفانه در این میان افرادی که در اندازه حسین منزوی نبودند به دنبال پایین کشیدنش بودند که موفق نشدند.
برادر حسین منزوی در پایان با تاکید بر اینکه حسین برای تقویم زندگی نمیکرد، بیان داشت: نام حسین منزوی با وجود دانشجویانی پویا، زنده خواهد ماند.
حسین منزوی شاعری است که گام در راه نو کردن زبان برمیدارد
در ادامه این نشست حسن دلبری تصریح کرد: حسین منزوی شاعری است که گام در راه نو کردن زبان برمیدارد و آن هم نه تعمدی بلکه میدان دید خود را تازه میکند.
وی ادامه داد: هنگامی که میدان دید منزوی تازه شد آنگاه خود به خود کلمات و واژگان خود خواهند آمد و چنانچه اینگونه نباشد واژگان به کار برده شده گیرایی لازم را نخواهد داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزوار در خصوص علت نامیدن حسین منزوی به عنوان غزل سرای نو کلاسیک تصریح کرد: منزوی با باور و برنامه ریزی آغاز به کار کرد و بر روی ایده خود محکم ایستاد و مهمتر اینکه مانند سهراب از این شاخه به آن شاخه نمیشد.
دلبری با اشاره به اینکه علت بها دادن به اشعار منزوی به دلیل همین با برنامه بودن است، خاطرنشان کرد: شاید چنانچه سهراب نیز از این شاخه به آن شاخه نمیشد و همان ترانه "صدای پای آب" را ادامه میداد از ترانههای آخرین مجموعه شعریش بهتر و با کیفیتتر میبود.