آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۴۵۴
رندی شورت در همایش "منهای عزت بعلاوه تحریم":

تحریم‌ها علیه ایران پایان نخواهد یافت/ آمریکا با تبدیل شدن ایران به یک قدرت جهانی و استقلال طلبی شما مشکل دارد

استاد مطالعات آفریقا و فعال حقوق بشر و کشیش و مبلغ مسیحی آمریکا گفت: تحریم‌ها علیه ایران پایان نخواهد یافت چرا که ایران به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است و مشکل آمریکا با ایران به خاطر مساله هسته‌ای نیست بلکه مشکل آمریکا استقلال‌طلبی و نقش تاثیرگذار ایران در معادلات بین‌المللی است.
تحریم‌ها علیه ایران پایان نخواهد یافت/ آمریکا با تبدیل شدن ایران به یک قدرت جهانی و استقلال طلبی شما مشکل دارد

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، رندی شورت استاد مطالعات آفریقا و فعال حقوق بشر و کشیش و مبلغ مسیحی آمریکا یکی از میهمانان بین المللی همایش منهای عزت به علاوه تحریم بود که به همت کمیته صیانت از منافع ایران در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

 

وی یکی از فعالان اصلی حقوق بشر آمریکا و از منتقدان جدی سیاست‌های استعماری آمریکا در جهان است و دارای دکترا در مطالعات آفریقا و مطالعات ادیان دارد.

 

رندی شورت در همایش کمیته صیانت از منافع ایران به طور ویدئویی شرکت کرد و محور اصلی سخنرانی وی معطوف به عدم رفع تحریم‌ها از سوی آمریکا و اشاره به غیرقابل اعتماد بودن دولت آمریکا در تصمیمات بین المللی این کشور بود و درباره اینکه مذاکرات ایران با گروه ۵+۱ منجر به رفع تحریم‌ها از سوی دولت آمریکا نخواهد شد و درباره چرایی تحریم‌های غیرقانونی که توسط آمریکا و متحدینش به ایران تحمیل شده است صحبت کرد.

 

وی در ابتدای سخنانش ضمن اشاره به غیر قابل اعتماد بودن دولت آمریکا افزود: ‌ دولت آمریکا تاریخچه بسیار بدی در پایبندی به تصمیمات خود دارد فارغ از اینکه این تصمیمات فایده متقابل داشته باشد یا خیر و برای دیدن شواهد این مدعا کافی است به معاهدات آمریکا در قبال خاورمیانه توجه داشته باشیم.

 

رندی شورت در ادامه با اعلام نگرانی نسبت به تلاش آمریکا برای شکستن وجهه انقلابی ایران برای آزادی خواهان دنیا افزود: تحریم‌ها علیه ایران پایان نخواهد داشت. چرا که ایران به یک قدرت بین المللی تبدیل شده است و مشکل آمریکا با ایران بخاطر مساله هسته‌ای نیست بلکه مشکل آمریکا استقلال طلبی و نقش تاثیر گذار ایران در معادلات بین المللی است.

 

وی افزود: ایران در مهم‌ترین منطقه جغرافیای سیاسی جهان واقع شده است و می‌خواهد مستقل باشد. بنا بر این تحریم‌ها پایان نخواهند یافت. همین هفته، در نوامبر ۲۰۱۴، حزب اوباما یعنی دموکرات‌ها در سراسر کشور در سنا و مجلس نمایندگان شکست خوردند. اکنون نمایندگان منفعل حامی صهیونیزم مانند مک کین، گرامب و مک کانل که می‌خواهند شکست سوریه در مقابل آمریکا را ببینند به میدان آمده‌اند و معدود سیاستمداران آمریکایی که نمی‌خواهند جنگ جهانی سوم رخ دهد که ممکن است هسته‌ای باشد، عدم محبوبیت اوباما و مذاکرات وی با ایران است و این موجب خشم صهیونیست‌هایی است که رسانه‌ها و روزنامه‌ها در اختیار آن هاست.

 

رندی شورت در ادامه با ذکر چرایی تحریم‌ها افزود: ایران کشوری اثرگذار است که به لبنان، حماس، سوریه کمک کرده است و می‌خواهد به لحاظ اقتصادی اثرگذار باشد و به کشورهای دیگر از جمله اروپا منابع انرژی صادر کند و این موقعیت جغرافیای سیاسی آمریکا را تهدید می‌کند. و علت اصلی تحریم‌ها همین است. بنابراین، ایران هژمونی آمریکا و نمایندگان او در منطقه مانند وهابیان را تهدید می‌کند، سلطنت‌های مطلقه آن‌ها که غیر دموکراتیک و زن ستیز‌اند و اسلامی را ارائه می‌کنند که برای مردم جوامع غربی وحشت‌آفرین است. و البته این‌ها گروه‌هایی هستند که آمریکا از آن‌ها در منطقه حمایت می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ایران نباید انتظار رفع تحریم‌ها را از سوی دولت غیر قابل اعتماد آمریکا داشته باشد، افزود: ایران نباید انتظار رفع تحریم‌ها را داشته باشد، دلیلی ندارد که ایران انتظار داشته باشد تحریم‌ها در ‌‌نهایت برداشته شود. در حقیقت هفته گذشته اوباما تحریم‌های کنگره را برای یک سال دیگر تمدید کرد. وی پشتیبانی کنگره برای برداشتن تحریم‌ها را ندارد. بنابراین فارغ از اینکه توافق صورت بگیرد یا خیر، تحریم‌ها ادامه خواهند داشت. باید بگویم که با وجود جمهوری خواهان و پشتیبانی کمیته‌هایی که توسط مسیحیان و یهودیان پشتیبانی پشتیبانی می‌شوند، چکمه هژمونی وحشتیانه فاشیستی آن‌ها همزمان این ترس را دارند که روزی، همانطور که ایران در مقابل هر تلاش برای سست کردن حاکمیت مستقل ایران ایستاده است، ایران یک روز چکمه هژمونی را بر خواهد داشت و کسی نمی‌‌تواند جلوی این کار را بگیرد.

 

رندی شورت با اعلام نگرانی نسبت به عدم پایبندی به تصمیمات بین المللی آمریکا افزود: نگران مذاکرات هستم، چون ایالات متحده آمریکا تاریخچه بسیار بدی در پایبندی به تصمیمات خود دارد، فارغ از اینکه فایده متقابل داشته یا خیر؟ برای دیدن شواهد این مدعا لازم نیست که در خاورمیانه خیلی دور برویم! می‌توانیم به آنچه در معاهده کمپ دیوید در دهه ۱۹۷۰ میلادی بر سر فلسطینی‌ها آمد مراجعه کنیم. به جای پیگیری راه حل دو کشوری، یا پایان دادن به شهرک سازی‌های غیر قانونی یا پایان اشغالگری خشونت بار همراه با نسل کشی در کرانه باختری و یا شکستن محاصره غزه که اکنون به بزرگ‌ترین زندان دنیا تبدیل شده است، چیزی نمی‌بینیم که فلسطینیان بهره‌ای از آمریکا به عنوان کشور اسماً بی‌طرف برده باشند.

 

وی همنچنین در ادامه گفت: همچنین دیده‌ایم که ایالات متحده آمریکا به صورت سیستماتیک تمام تلاش‌ها برای استفاده از سازمان ملل متحد یا کمک ملت‌ها برای تسکین دردهای فلسطینی‌هایی که با تشکیل دولت صهیونیستی اسرائیل در ۱۹۴۸ زجردیده‌اند، را سد می‌کند.

 

وی با اشاره به جنگ طلبی‌های روز افزون آمریکا افزود: در ابعاد بزرگ‌تر در خاورمیانه، وقتی به ویرانی عراق و اشغال افغانستان نگاه می‌کنیم که تحت لوای پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر اتفاق افتاد، بسیاری بر این باورند که این حملات ارتباطی با اسامه بن لادن یا افراد موسوم به تروریست‌های مسلمان نداشته، بلکه کارگروهی دسیسه‌گر درون آمریکا و همراهانی از خارج بود که هدفشان تخریب دموکراسی آمریکا با هدایت کردن ملت به سوی جنگی بی‌پایان بوده است.

 

وی در ادامه به اشاره بهانه طلبی‌های آمریکا برای نابودی سوریه و زیاده خواهی‌های آمریکا بعد از اینکه سوریه برخی تعهدات را نسبت به طرف غربی قبول کرد، افزود: اکنون، جنگ‌های بی‌پایان در خاورمیانه و عدم امکان تحقق صلح در سوریه را می‌بینیم. در آغاز گفته می‌شد که اگر سوریه از شر سلاح‌های شیمیایی خود خلاص شود، امکان صلح وجود دارد. خوب، سوریه از سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیکی دست برداشت، و به تازگی دوهفته پیش، اوباما از فرستادن سربازان آمریکایی و حضور گسترده در خاورمیانه و نیز از ضرورت کناره‌گیری بشار اسد از جایگاه خود به عنوان رئیس جمهور عربی سوریه سخن گفت.

 

این فعال حقوق بشر و کشیش مسیحی با اشاره به فسادهای گسترده در سازمان بین المللی انرژی اتمی (IAEA) افزود: اما وقتی به ایران می‌رسیم، فسادهای گسترده در سازمان بین المللی انرژی اتمی (IAEA) می‌بینیم که با داده‌های غلط و اطلاعات ساختگی ایران را به ساخت بمب اتمی متهم می‌کند. حال آنکه نهادهای امنیتی آمریکا از جمله CIA آمریکا و GCHQ انگلیس وجود برنامه بمب هسته‌ای در ایران را نفی کرده‌اند.

 

وی با اشاره به مذاکرات مسقط افزود: مشکل اصلی آمریکا با ایران داشتن فناوری هسته‌ای از سوی ایران نیست.

 

رندی شورت افزود: ‌اخیراً در مسقط عمان درباره اینکه ایران بمب هسته‌ای دارد یا خیر گفت‌وگو انجام شده است، حال آنکه اخیراً در همین هفته نشریاتی چون واشنگتن پست و نیویورک تایمز، اعتراف کرده‌اند اینکه ایران به فناوری انرژی هسته‌ای دست یابد واقعاً مشکلی برای ایالات متحده آمریکا نیست؛ آنچه آمریکا نمی‌خواهد انجام دهد، در رابطه با تحریم‌هاست و این مشکل اصلی است.

 

وی تأکید کرد که مساله اصلی بین آمریکا و ایران مساله انرژی هسته‌ای نیست و در ادامه گفت: مسئله این نیست که ایران انرژی هسته‌ای دارد یا مثلاً برای کشور خود داروهای هسته‌ای تولید می‌کند. مسئله این است که ایران در حال تبدیل به یک قدرت هسته‌ای است و ملتی است که از آمریکا تبعیت نمی‌کند و اقتصاد و بانک مرکزی آن از بانک‌های تحت کنترل اروپائیان و آمریکاییان تبعیت نمی‌کند. معمولاً وقتی یک کشور اجازه ندهد که اقتصاد و بانک مرکزی آن در کنترل غربی‌ها باشد، مورد مخالفت جدی قرار می‌گیرد. بانک مرکزی سوریه تحت سیطره غربی‌ها نبود و سوریه مورد حمله قرار گرفت. بانک مرکزی لیبی تحت کنترل غربی‌ها نبود و لیبی ویران شد. کره شمالی همچنین و اکنون به عنوان یک ملت منفور نشان داده می‌شود.

 

این استاد مطالعات آفریقا با اشاره به اینکه‌ استقلال طلبی ایران مشکل اصلی آمریکا است و ایران می‌خواهد منابع خودش را برای منفعت ملی خودش کنترل کند و این موجب نفرت غربیان است! بنابراین تحریم‌ها راهی برای فشار بر کشور‌ها برای فروپاشی داخلی آنهاست.

 

به گفته وی، خواست آن‌ها این نیست که مطمئن شوند ایران بمب اتمی ندارد؛ ترس اصلی آن‌ها این است که ایران قدرت بر‌تر در منطقه آسیای مرکزی شود که اندیشمندان آمریکایی مانند برژینسکی و کسینجر، آسیای مرکزی و کنترل آن را به عنوان عاملی کلیدی در سیطره بر ساختار جغرافیای سیاسی کنترل جهان می‌دانند.

 

وی افزود: ایران در مهم‌ترین منطقه جغرافیای سیاسی جهان واقع شده است و می‌خواهد مستقل باشد. بنا بر این تحریم‌ها پایان نخواهند یافت. همین هفته، در نوامبر ۲۰۱۴، حزب اوباما یعنی دموکرات‌ها در سراسر کشور در سنا و مجلس نمایندگان شکست خوردند. اکنون نمایندگان منفعل حامی صهیونیزم مانند مک کین، گرامب و مک کانل که می‌خواهند شکست سوریه در مقابل آمریکا را ببینند به میدان آمده‌اند و معدود سیاستمداران آمریکایی که نمی‌خواهند جنگ جهانی سوم رخ دهد که ممکن است هسته‌ای باشد، عدم محبوبیت اوباما و مذاکرات او با ایران است و این موجب خشم صهیونیست‌هایی است که رسانه‌ها و روزنامه‌ها در اختیار آن هاست.

 

وی خاطرنشان کرد: بنابراین، ایالات متحده آمریکا اکنون در اختیار رژیم جدیدی است که افراد‌نژاد پرست و نسبت به مسلمانان بسیار بی‌صبر در آن اختیار را در دست ارند و جان مک کین یکی از کلیدی‌ترین افراد در این میان است. فردی که از سندروم تروما و استرس شدید به خاطر اسارت در جنگ با ویتنام شمالی در دهه ۱۹۶ رنج می‌برد. وی فردی کلیدی در فشار برای جنگ با مسلمانان و کشورهای اسلامی است. وی به کشورهای جنگ زده سفر کرده و با یاران بغدادی، تکفیری‌ها و دیگرانی که به قتل می‌رسانند دست دوستی داده است. این‌ها افرادی هستند که مک کین و دوستانشان آن‌ها را مسلمانان میانه رویی می‌خوانند که برای آزادی مبارزه می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار