به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، علی مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی شب گذشته در مراسم بزرگداشت جرج جرداق و همچنین بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در سالن امفی تئاتر دانشگاه یزد، با اشاره به اهمیت توجه به روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: طلایه داران این نهضت پیش از شهید مفتح، سه شخصیت انقلاب یعنی شهید مطهری، آیت الله طالقانی و مرحوم مهندس بازرگان بودند.
وی افزود: علم و ایمان دو بال پرواز انسانها است که علم از مقوله روشنایی و ایمان نیز از مقوله گرمی میباشد و هر کدام بدون دیگری ناقص است و توان ادامه راه را نخواهد داشت. ایمان بدون علم همچون اتاق سردی در زمستان بدون روشنایی است و علم بدون ایمان نیز همچون اتاقی روشن در زمستان بدون گرما است.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از بلایا ناشی از علم بدون ایمان است و به تعبیر شهید مطهری مانند علم اسیر است.
مطهری تصریح کرد: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه هدفی فلسفی و تبدیل شدن به واحد نیست، بلکه بایستی انها هدفی واحد را دنبال کنند و هر کدام به شان خود جامعه را به سوی ان هدایت نمایند.
وی با اشاره به ویژگی روحانیت شیعه گفت: به قول شهید مطهری، روحانیت شیعه در ذات خود نهاد مستقل است که مهمترین نقطه استقلال آن از دولتهای مستقل بوده است و مهمترین ضعف آن نیز عوام زدگی انها است.
مطهری با اشاره به نقاط قوت و ضعف حوزهها و دانشگاه گفت: نوع رابطه با ولایت فقیه، مدرک گرایی، توجه بیش از حد به القاب از مهمترین ضعفهای ویژه روحانیت است و در دانشگاهها نیز غربی بودن بسیاری از علوم و برخی ساختارها، کم توجهی به تهذیب نفس از جمله این مشکلات در دانشگاهها است که بایستی به انها توجه نمود.
این نماینده مجلس همچنین با اشاره به عدم مدرک گرایی در حوزههای علمیه گفت: یکی از ضعفهای حوزه توجه به مدرک گرایی است و این در حالی است که باید آنقدر باید قوی عمل کنند که مدارک حوزه بالاتر از دانشگاهی باشد و افتخار وی نسبت به دکتری نباشد، بلکه باید مدارج حوزوی به مسیری حرکت کند که بسیار بالاتر از دانشگاهی باشد.
وی همچنین در خصوص نقظه ضعف القاب بیان کرد: به بیان شهید مطهری گرفتن القاب باعث دورشدن از یکدیگر است و دلها را از هم دور میکند و این القاب دوره روحانیت از دوره قاجار بوده است و هیچ اصالتی ندارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخاب وزیر علوم و مخالفت وی با برخی از وزرای پیشنهادی تصریح کرد: دلیل مخالفت من با برخی از وزرای علوم در راستای مخالفت با عملکرد و نحوه برخورد مجلس بود.
مطهری در خصوص مذاکرات هستهای گفت: همین الان در جاهایی به توافق رسیدهایم که آب سنگین اراک نمونهای از ان است؛ اما در توافق اولیه مسائلی مطرح شده بود که نتوانستند به توافق نهایی برسند. بنابراین گامهایی به جلو برداشته شده و حدس من این است که زودتر به توافق میرسند، چون که هم ما و هم غربیها نیازمند این توافق هستیم و آنها در مسائل مختلف مثل سوریه و یمن به ایران نیازمند هستند و ما نیز به لغو تحریمها نیاز داریم.
وی همچنین تصریح کرد: شخص اوباما هم گرایشی به مسلمانان دارد و بیمیل هم نیست که بگوید و افتخار کند که برای شرایط داخلی با ایران به توافق رسیده است.
این نماینده مجلس گفت: حداقل سود این توافق، اتمام حجت به دنیا و مردم بوده که ایران لجاجت نکرده و از انزوا خارج شده و ایران هراسی به این شدت نیست. اگر فرض کنیم شرایط به حمله نظامی نیز برسد ایران در انزوا نخواهد ماند و مردم ما هم بهتر مقاومت میکنند و دنیا نیز از انها حمایت نخواهد کرد.
مطهری در ادامه در پاسخ به سوالات دانشجویان در خصوص فساد اداری و راهکار مجلس افزود: این مساله منحصر به مجلس نیست و کل دستگاههای مختلف باید دست به دست هم دهند. البته اصل فساد ناشی از اقتصاد دولتی است و کشورهایی که از ان نجات پیدا کردهاند از اقتصاد دولتی به سمت اقتصاد آزاد رفتهاند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: راه حل اساسی حرکت به سمت اقتصاد آزاد است و مشکل دیگر نیز نهادهای غیر رسمی است که باعث بیثباتی دولت میشود. مجلس از طریق نظارت و سوال و استیضاح میتواند بر نحوه روند اقتصادی نظارت داشته باشد اما به تنهایی نمیتواند کار اساسی را انجام دهد.
وی افزود: ما نتوانستهایم در این راستا موفق باشیم؛ شاید بخشی از ان به دلیل ملاحظه کاریها، رودربایستیها و تبعیضها است که در این راستا خود دانشجویان میتوانند موثر باشند و با اظهار نظر و حتی در بیعدالتیها با اعتراض، از آن جلوگیری کنند.
مطهری همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم انتقاد وی از دولت روحانی گفت: من یکی از وزرا را برای مساله اجرای قانون عفاف و حجاب خواستم و به صحن علنی امد و کارت زرد هم گرفت ولی ما این دولت را از دولت قبلی بیشتر قبول داریم و قانون گراتر میدانیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فتنه ۸۸ نیز بیان کرد: نظر من در این رابطه را همه میدانند و معتقدم که این حوادث سال ۸۸ که برخی آن را طراحی چندین ساله و در رابطه با آمریکا و اسرائیل و انگلیس می دانند، نیست؛ بلکه فتنهای بود که تشخیص حق از باطل مشکل شد، به نحوی که خودم سه روز بعد از انتخابات برای ارام شدن اوضاع به صدا و سیما رفتم و بیان کردم که در شمارش آرا بعید بوده که تقلب صورت گیرد، ولی بالاخره در مقدمات آرای احمدینژاد خللهایی بوده است که باید بررسی شود.
وی گفت: در ان زمان بسیاری از همین آقایان که خود را اصولگرا میدانستند دعوت صداوسیما را رد کردند و تشخیص حق از باطل نداشتند، اما من صریحا دفاع کردم.
مطهری افزود: این فتنه را همه دست جمعی درست کردیم و خیلی از مسئولین نظام و موسوی و کروبی نیز در استمرار آن نقش داشتند. احمدی نژاد هم موثر بود و معتقدم که بایستی کل عوامل دخیل در این حادثه را بررسی کرد و دادگاه تشکیل شود تا تکلیف آنها مشخص شود، زیرا این وضعیت فعلی قابل دوام نیست و غده چرکینی برای انقلاب خواهد شد که به حال هیچ کدام مفید نیست. اگر یکی از این دو از دنیا برود غده چرکینی برای انقلاب خواهد بود، راه حل آن سر و صدا نیست و با گفتگو قابل حل است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص مجلس آینده نیز ادامه داد: ما امیداوریم سخت گیریهای بیجا انجام نشود و به صرف انتقاد و نامهای به رهبر انقلاب دلیل رد صلاحیت نباشد، زیرا هر کس حق انتقاد دارد و بایستی روشهای غربی کنار گذاشته شود.
مطهری خاطرنشان کرد: نباید برخی ترسی نسبت به مجلس اصلاح طلب داشته باشند، زیرا اکثر اصلاحات علاقمند به شخص ولایت فقیه هستند ولی در این راستا نگاه برخی از افراد در خصوص اصلاح طلبان نامناسب است که باید اصلاح شود.
وی در ادامه صحبتهای خود گفت: این دو نفر باید عذرخواهی و توبه کنند، ولی وقتی شما نمیگذارید حرف بزنند، چطور توبه کنند.
لازم به ذکر است، پس از صحبتهای وی در خصوص فتنه و عدم وابستگی فتنه به اسرائیل و آمریکا، تعدادی از دانشجویان با در دست داشتن پلاکاردهای «مرگ بر فتنه گر» به وی اعتراض کردند و اجازه اتمام صحبت به مطهری ندادند.
جالبه! مگه نه؟ باز هم علی مطهری از اون حرفها زد!!! گرایش اوباما به مسلمانی در حمایتش از تکفیری ها و داعشی ها و اسرائیلی ها مشخصه...
ماه رمضان و حملات بیرحمانه اسرائیلیه را به یادمون بیاریم تا بفهمیم چقدر اوباما به مسلمانی گرایش داره و چقدر علی مطهری بصیرت داره و دشمن شناسه...
اسلام آمریکایی...