کد خبر:۳۸۴۸۱۷
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکي مشهد:

7 تا 15 درصد از جمعيت دنيا به اختلال افسردگي مبتلا هستند

عضو هیات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بیان اینکه استرس‌ها نقش موثري در ابتلا به بيماري افسردگي ايفا مي‌کند، گفت: بر اساس آمارهاي جهاني 7 تا 15 درصد از جمعيت دنيا به اختلال افسردگي مبتلا هستند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد،فياضي بردبار، عضو هیات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد امروز در جمع خبرنگاران در مشهد گفت: افسردگي يک حالت هيجاني است که از يک احساس غمگيني ساده تا اختلال افسردگي اساسي (major Depressine disorder) که شديدترين حالت آن است و يک نوع بيماري جدي روان پزشکي است را شامل مي‌شود.

 

وی با تاکید بر آموختن مهارت‌هاي مهم زندگي براي آمادگي فرد در برابر  استرس‌هاي اجتناب ناپذير گفت: ارتباط میان اعضا خانواده نقش مهمي در کاهش افسردگی در افراد دارد.

 

عضو هیات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بیان اینکه استرس‌ها نقش موثري در ابتلا به بيماري افسردگي ايفا مي‌کند، بیان داشت: بر اساس آمارهاي جهاني 7 تا 15 درصد از جمعيت دنيا به اختلال افسردگي مبتلا هستند که اين ميزان در خانم‌ها دو برابر است.

 

وی افزود: اين بيماران، احساس غمگيني بسيار زيادي دارند که تقريبا در تمام روزها و براي ساعت‌ها در طي روز وجود دارد، گاهی افراد بيشتر از غمگيني و از عدم احساس لذت رنج مي‌برند اين گونه بيماران مي گويند تمام فعاليتهاي لذت بخش برايشان بي معني شده است حتي از حضور در مجالس شادي و يا انجام بازي نيز لذت نمي‌برند.

 

فياضي بردبار کاهش ‌خواب و اشتها را از علائم این بیماران دانست و افزود: افراد دارای افسردگی زود احساس خستگي می‌کنند و با گوشه نشينی فعاليت‌هاي معمول و حتي ساده را نيز انجام نمي‌دهند.

 

دانشيار گروه روانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصريح کرد: درمان بيماران افسرده تخصصي است و بايد توسط روانپزشک، پزشک يا روانشناس و با استفاده از روشهاي دارو درماني و روان شناختي انجام مي‌شود.

 

وی در خصوص درمان دارويي ضد افسردگي بیان داشت:‌ در حال حاضر داروهاي خيلي خوبي وجود دارد که عوارض قديمي داروهاي اعصاب مانند وابستگی، خواب آلودگي و گيجي را ندارند.

 

فياضي بردبار انجام درمان‌هاي روانشناختي و روان درماني را از مهمترين بخش‌هاي درمان افسردگي دانست و خاطرنشان کرد: در طي اين درمان که به صورت هفتگي نياز به مراجعه بيمار دارد سعي در شناسايي افکار مخصوص افسردگي و اصلاح در جايگزيني آنها با افکار مثبت واقع گرايانه مي‌شود و بهتر است هر دو درمان همزمان به بيمار ارائه شود تا بهترين پاسخ کسب شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار