جبار کوچکینژاد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص موفقیت پرتاب ماهواره «فجر» و قرار گرفتن آن در مدار زمین اظهار داشت: در بخش تکنولوژی ماهوارهای و نرمافزاری هر چقدر میتوانیم باید از دانشمندان، صاحبنظران و شرکتهای دانش بنیان حمایت کنیم، هر چند گاهی برخی برای رسیدن به نتیجه مذارکات ۵+۱ پیگیری اینگونه اقدامات را ممنوع میکنند.
وی با تأکید بر اینکه فرآیند تولید علم فرآیندی است که هر لحظه قطع شود سالها ما را به عقب میاندازد، تصریح کرد: ما هیچ تعهدی به دنیا ندادیم که ماهواره پرتاب نکنیم و یا در مسئله هستهای و یا دیگر بخشها جلوی دستاوردها و پیشرفتهای دانشمندانمان را بگیریم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ابراز داشت: یکی از شعارهای اصلی و محوری انقلاب استقلال بود که این امر بدون وابستگی و تلاش در جهت پیشرفت حاصل میشود.
کوچکینژاد گفت: جوانان و مردم میخواهند از امکانات علمی استفاده کنند و زمانی که دشمنان نمیخواهند اجازه این کار را به ما بدهند، بسیاری از شبکههای اینترنتیمان قطع شده و پیشرفتهای علمی سخت میشود که در همین راستا دشمن همه تمرکز خود را در تحریمهای علمی به کار بسته است.
وی خاطرنشان کرد: پرتاب ماهواره «فجر» اقدام خوبی در راستای پیشرفتهای حوزه هوا و فضا بوده که باید اینگونه اقدامات تقویت شود و تلاش ما این است که به بخشهای نظامی علم و فناوری و همچنین شرکتهای دانش بنیان توجه ویژه شود تا بتوانیم استقلال جمهوری اسلامی را حفظ کنیم.