به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، دکتر محمد رعایاییاردکانی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز و رئیس ستاد کنگره استانی شهدای دانشجو خوزستان، بهمن شهریاری، مسئول بسیج دانشجویی استان خوزستان و دبیر ستاد کنگره به همراه جمعی از اعضای این ستاد شامگاه دوشنبه، 13 بهمن ماه با خانواده شهید موسی اسکندری دیدار کردند.
در این دیدار دکتر محمد رعایایی با بیان اینکه خدمت به بازماندگان شهدا و آشنایی با خانواده آنها به منظور درک فضای معنوی و تأثیرپذیری از همراهان و همسفران شهدا صورت میگیرد، گفت: مفتخریم که دانشگاه شهید چمران اهواز پایگاه شهدای بسیاری بوده و دانشجویان شهید بسیاری را در دامان خود پرورش داده است. سعی بر آن است یاد شهدا را با گفتار و کلام بلکه با حرکت در مسیر آنها و الگوگیری از اخلاق و رفتار زنده نگاه داریم که اگر این امر محقق شود موفقیت ما حتمی است.
رعایایی با بیان اینکه سعادت و شهادت نصیب هر فردی نمیشود، افزود: در این میان باید همه تلاش خود را به کار گیریم تا رفتار آنها در جامعه نهادینه شود و فرزندان استان از شهدا تأثیر پذیرفته و راه آنها را دنبال کنند تا سرانجام کشور به سرانجام موردنظر شهیدان برسد.
بهمن شهریاری، مسئول بسیج دانشجویی استان خوزستان و دبیر ستاد استانی کنگره شهدای دانشجو نیز با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به حضور امام خمینی(ره) در بدو ورود به کشور در گلزار شهدا گفت: این اقدام امام راحل که نمایانگر جایگاه شهید است، دارای پیامی بود که هر کس بخواهد برای انقلاب کاری انجام دهد باید به سراغ شهدا برود.
وی افزود: نکته دیگر که باید به آن توجه داشت این است که ما و دانشجویان وظیفه داریم که بستری را فراهم کنیم تا راه شهداء ادامه یابد و عطر این عزیزان به فضای دانشگاه ها برود و از این بستر که امام راحل برای ما فراهم نموده است به بهترین نحو استفاده نماییم.
حجتالاسلام محسن اسکندری برادر شهیدان موسی و مهدی اسکندری نیز در این دیدار با اشاره به اینکه پس از شهادت شهید مهدی در عملیات بیتالمقدس در سال 61، موسی در کربلای 4 مفقودالاثر شد، گفت: پیکر مطهر وقطعه قطعه وی پس از ده سال در بهمن 75 به کشور بازگشت.
وی افزود: شهید موسی اسکندری دارای یک شخصیت چند محوری در اخلاق، رفتار، احترام به زیردست و بُعد نظامی بودند و یکی از دغدغه های همیشگی ایشان آرزوی شهادت بود و بعد از شهادت این عزیز دست نوشته ای از ایشان بر روی دیوار دیده شد که هنوز هم دست نخورده نگهداری می شود با این مضموم که " خدایا کی اون عنایت و لطف تو به من می رسد".
حجت الاسلام اسکندری عنوان کرد: اطاعت از علماء دین، اخلاص و عبودیت از شاخص های شهید موسی اسکندری بود به گونه ای که در سن 28 سالگی به درجه و مرتبه ای می رسند که می گویند من اگر کسی به پشت درب بیاید می دانم که چه کسی است و چه می خواهد.
برادر شهید اسکندری تاکید کرد: دانشگاه محل تولید علم است و چه علمی بالاتر از تربیت شهدا، خوزستان بسیار مظلوم است و به عنوان کربلای ایران مظلومیت شهدای آن بیشتر است و زنده کردن یاد شهدا باعث الگوگیری سایر دانشگاهها و نقاط کشور از این اقدام میشود.
شهید اسکندری در وصیت نامه خود خطاب به دخترش گفت: در هر حال ما راضی به رضای او هستیم و هرچه دوست بخواهد عشق است و این رمز پیروزی و سعادت دنیا و آخرت است و خدا و ائمۀ معصومین را دوست دارم همچنین خانواده را اما تا جایی که محبتی بالاتر از محبت خدا و ائمۀ معصومین نباشد.
گفتنی است شهید موسی اسکندری دانشجوی رشته دبیری الهیات دانشگاه شهید چمران اهواز بود در سال 65 در عملیات کربلای 4 و شهید مهدی اسکندری در سال 1361 در عملیات بیت المقدس به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.