به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس با صدور بیانیهای خطاب به آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه نامهای نوشت.
متن این نامه به شرح زیر است:
«جمهوری اسلامی ایران ثمره انقلابی است که عدالت از بزرگترین آرمانهای آن است و محافظه کاری به تعبیر معمار کبیر آن قتلگاه انقلاب اسلامی است. شما خود بهتر از ما میدانید که چه خون دلها خورده شده، چه اشکها ریخته شده، چه گلهایی پرپر شدهاند، چه مادرانی در این سرزمین داغ فرزند دیدهاند، چه زنان جوانی بیوه شدهاند و چه کودکانی با بیپدری بزرگ شدهاند تا اولا این انقلاب به پیروزی برسد و ثانیا همچنان پابرجا بماند و با وجود دشمنیهای آشکار استکبار و منافقین و برخی خودفروشان داخلی روز به روز تنومندتر شود.
بنابراین کوچکترین اقدامی که با آرمانهای صریح انقلاب اسلامی ایران در تعارض باشد خیانت به نظام و بلکه به تک تک افراد این کشور عزیز است که پاره تنشان را برای انقلاب دادهاند.
بحمدالله امام خمینی (ره) به طور تمام و کمال آرمانهای انقلاب اسلامی را ترسیم فرمودند و رهبر فرزانه عزیزمان امام خامنهای بعد از ایشان اجازه ندادند افراد مختلف به بهانههای مختلف این آرمانها را کم رنگ یا حذف کرده و تغییر دهند.
در مورد اجرای عدالت در حق مفسدان اقتصادی نیز با فرمان هشت مادهای امام خامنهای که بیش از ۱۰ سال از صدور آن میگذرد حجت بر همگان و علی الخصوص قوه قضاییه تمام شده و مردم منتظر نتایج اجرای فرمان نشستهاند. ما دانشجویان از آن قوه انتظار داریم همانگونه که برای افراد معمولی درباره کوچکترین تخلفی دادگاه تشکیل داده و بیهیچ ترسی حکم صادر میشود، برای هر مفسد اقتصادی دیگری نیز بدون توجه به شناسنامه یا منصب او به سرعت دادگاه تشکیل داده و حکم متناسب با جرمش صادر شود.
اکنون که بالاخره بعد از تامل بسیار که علتش را نمیدانیم دادگاه آقای مهدی هاشمی تشکیل شده است همه مردم ایران منتظرند تا قوه قضائیه عادلانه و بیهیچ محافظه کاری، با قاطعیت و عدم تزلزل، حکم واقعی او را صادر کند.
میدانیم که مبارزه با فساد اقتصادی و مالی زمزمهها و به تدریج فریادها و نعرههای مخالفت را از سوی آنهایی که ۳۶ سال است خوردهاند از بیت المال و کسی تعرضی به آنان نکرده است بلند خواهد کرد اما این مخالفتها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند چرا که تسامح در مبارزه با فساد به نوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است. مبارزه جدی با فساد اقتصادی موجب امنیت فضای اقتصادی و اطمینان کسانی است که میخواهند فعالیت سالم اقتصادی داشته باشند.
تولید کنندگان این کشور، خود نخستین قربانیان فساد مالی و اقتصاد ناسالماند. بنابراین این مبارزه خود گامی مهم و اساسی در راستای اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریمها و تهدیدهای دشمنان ایران عزیزمان است. در پایان از خداوند عادل و حکیم میخواهیم شما و همکارانتان را در اجرای صحیح و دقیق مسئولیت خطیری که بر عهده گرفتهاید یاری کند.»