آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۱۹۵۷
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان خبر داد:

راه‌اندازی رشته نانو فیزیک در دانشگاه کردستان از سال آینده

معاون پژوهشی دانشگاه کردستان گفت: مبحث نانو را در دانشگاه کردستان از ۱۰ سال گذشته دنبال کرده‌ایم و هم اکنون ۳۵ دانشجو در رشته نانو شیمی مشغول تحصیل هستند و رشته نانوفیزیک هم از سال آینده در دانشگاه کردستان راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ عبدالله سلیمی در مراسم افتتاحیه اولین آزمایشگاه علوم و فناوری نانو استان کردستان در سالن اجتماعات مجتمع آزمایشگاهی تیزهوشان سنندج با اشاره به فعالیت ستاد نانو در کشور به دلیل اهمیت خاص این رشته علمی از سال 1382، گفت: علوم فنانوری نانو رشته‌ای بین رشته‌ای که علم‌های فیزیک، شیمی، مهندسی از آن برآورد و نشات می‌گیرند.

وی افزود: مبحث نانو را در دانشگاه کردستان از 10 سال گذشته دنبال کرده ایم و هم اکنون 35 دانشجو در رشته نانو فناوری مشغول تحصیل هستند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان از لحاظ آزمایشگاهی و تجهیزات آن دارای دستگاه‌های اتمی در زمینه نانو است، بیان داشت: رشته نانوشیمی برای نخستین بار از دو سال گذشته در این دانشگاه تدریس می‌شود و رشته نانوفیزیک هم از سال آینده در دانشگاه کردستان تدریس خواهد شد.

سلیمی به کاربردهای نانوتکنولوژی در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: ترکیبات تمیز کننده و مشتقات آن، ساخت لباس‌های بدون چروکیدگی در صنعت پوشاک، ساختمان نانویی و مقاومت آن، صنعت خودروسازی، صنایع نظامی و هوافضا، صنعت الکتروینک، منابع انرژی، صنایع مواد غذایی و کشاورزی، دامپروری و پزشکی از مهم‌ترین کاربردهای این علم مدرن در دنیای امروز است.

وی با اشاره به اهمیت فناوری نانو، آن را علم آینده توصیف کرد و گفت: دستیابی کشور به این فناوری از اهمیت زیادی برخوردار است، چرا که دشمنان نظام اسلامی با اعمال تحریم علیه کشور قصد دارند، تا مانع رسیدن ایران به چنین فناوری‌هایی شوند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار