به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ عبدالله سلیمی در مراسم افتتاحیه اولین آزمایشگاه علوم و فناوری نانو استان کردستان در سالن اجتماعات مجتمع آزمایشگاهی تیزهوشان سنندج با اشاره به فعالیت ستاد نانو در کشور به دلیل اهمیت خاص این رشته علمی از سال 1382، گفت: علوم فنانوری نانو رشتهای بین رشتهای که علمهای فیزیک، شیمی، مهندسی از آن برآورد و نشات میگیرند.
وی افزود: مبحث نانو را در دانشگاه کردستان از 10 سال گذشته دنبال کرده ایم و هم اکنون 35 دانشجو در رشته نانو فناوری مشغول تحصیل هستند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان از لحاظ آزمایشگاهی و تجهیزات آن دارای دستگاههای اتمی در زمینه نانو است، بیان داشت: رشته نانوشیمی برای نخستین بار از دو سال گذشته در این دانشگاه تدریس میشود و رشته نانوفیزیک هم از سال آینده در دانشگاه کردستان تدریس خواهد شد.
سلیمی به کاربردهای نانوتکنولوژی در زمینههای مختلف اشاره کرد و افزود: ترکیبات تمیز کننده و مشتقات آن، ساخت لباسهای بدون چروکیدگی در صنعت پوشاک، ساختمان نانویی و مقاومت آن، صنعت خودروسازی، صنایع نظامی و هوافضا، صنعت الکتروینک، منابع انرژی، صنایع مواد غذایی و کشاورزی، دامپروری و پزشکی از مهمترین کاربردهای این علم مدرن در دنیای امروز است.
وی با اشاره به اهمیت فناوری نانو، آن را علم آینده توصیف کرد و گفت: دستیابی کشور به این فناوری از اهمیت زیادی برخوردار است، چرا که دشمنان نظام اسلامی با اعمال تحریم علیه کشور قصد دارند، تا مانع رسیدن ایران به چنین فناوریهایی شوند.