سید عباس شهرآئینی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص ادغام دو وزارتخانه ورزش و جوانان وعملکرد آنها اظهار داشت: در خصوص وضعیت وزارت ورزش و جوانان احساس میشود با ادغام انجام شده در این مدت اجحافی در حق بخش جوانان این وزارت خانه وارد آمده؛ بخشی مهم و آینده ساز که متاسفانه به دلیل نداشتن مدعی خاص و بیسر و صدا بودن آن مغفول مانده است.
وی افزود: نیروهای خدوم این وزارت خانه باید نوع نگاهشان به جوانان را مشخص کنند، آیا جوانان را مشکل میبینند یا حلال مشکل؟ جوانان را قابل اعتماد میدانند یا نه؟ البته با وضعیت سنی وزرا در این دولت جواب این سوال نمایان است.
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران تصریح کرد:باید از این وزارت خانه پرسید که تا اکنون در رابطه با معضلات اساسی جوانان در حوزههای مختلف اقتصادی نظیر کار و مسکن، اجتماعی نظیر ازدواج، فرهنگی نظیر الگو سازی یا سبک زندگی یا... چه اقدام قابل توجهی انجام داده است؟
شهرآئینی ادامه داد: چه ظلمی بزرگتر به فرهنگ و هنر که یک عده مطرب تحت عنوان آهنگساز و عدهای دلقک تحت عنوان هنرپیشه و عدهای دیگر تحت عنوان چه و چه به عنوان الگوهای فرهنگی و هنری به جوانان ما عرضه میشوند و بعد تحت عنوان هنر و فرهنگ و... از اینها دفاع میشود؛ آیا به راستی جای تامل بیشتر در این زمینه وجود ندارد و نباید به فکر جایگزین ساختن الگوهای مناسب در این زمینه شد.
وی بیان داشت: البته ما مخالف هنر ارزشی و با اصالت نیستیم ولی این قبیل مفاهیم زمینهٔ سوء استفاده بالایی دارند و ارگانهای مسئول نظیر وزارت ارشاد و آموزش و پرورش و جوانان و... باید دقت بیشتری را در این زمینه مبذول دارند و مسئولیت این امر را به متخصصین متعهد در این امر واگذارند، و اساسا تفاوت در اعتقادات و مبانی فکری باعث تفاوت در ارزشها میشود و راه همگرایی در ارزشها تقریب مبانی فکری و اعتقادی است.
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: وزارت جوانان و ورزش باید تکلیف این موضوع را با خود مشخص سازد که ورزش را برای جوانان میخواهد یا جوانان را برای ورزش؟ مسلما پاسخ به این سوال دلیل خیلی از رویکردها و مسائل را مشخص میسازد، و امیدواریم که عزیزان هدف و وسیله را در این انتخاب خطیر جا به جا نگیرند.