به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ، حضور دو تن از عناصر افراطی و مسئله دار دیروز در دانشگاه تهران، تعلل روحانی در مورد تعیین تکلیف روسای دانشگاهها را تفسیر و معنا کرد.
دیروز دانشگاه تهران پس از مدتها آرامش، شاهد حضور دو تن از عناصر افراطی و مسئله دار به عنوان سخنران و حضور یکی از همقطاران آنان بود. عباس عبدی روزنامه نگار اصلاح طلب و زمان اصلاحات و دیگری سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات و صاحب نظریات مشکوک. البته چندی پیش هم محمد معین وزیر علوم دولت اصلاحات که یک پای موضوع فتنه کوی دانشگاه بود و همچنین جواد اطاعت عضو شورای مرکزی حرب منحله اعتماد ملی به بهانه انتخابات انجمن اسلامی، به دانشگاه تربیت مدرس آمدند.
این دو نفر در حالی به دانشگاه دعوت شده بودند که هر دو از حضورشان، متعجب شده بودند و این خود یکی از مهمترین شاهد و قرینه برای تمایل دولت اعتدال در جهت بازگرداندن دانشگاه به التهاب و سیاست زدگی از راه چراغ سبز به این تیپ افراد است.
سالن اجتماعات شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران که برای چند سالی است که پس از میزبانی از هیاهو و سیاسی کاری، نفسی تازه کره بود دیروز شاهد حضور طیفهایی از دانشجویان بود که در غفلت سیاسی - بخوانید تعمد سیاسی - مسئولان، قصد احیای سال های دوران اصلاحات را داشتند.
صفحات اول روزنامه های زنجیری دوران اصلاحات روی نواری سبز در ورودی سالن برگزاری همایش به چشم می خورد. همان روزنامه و جرایدی که در دوران وزیر ارشاد اهل مسامحه، پایگاه دشمن شده بودند.
و اما بشنوید از نحوه ورود و قبول دانشجویان در این مراسم که باید گفت بر اساس مشاهدات، به هیچ یک از خبرنگاران و عکاسان و دانشجویان غیر دانشگاه تهران مجوز ورود به این جلسه ندادند. این در حالی است ادعای آزادی بیان طیف مخالف ارزش ها گوش فلک را پاره کرده است و البته این اولین بار نیست که فریبکاری این مدعیان در عمل برای همکان اثبات شده است. مروری بر حوادث و رویدادهای دوران اصلاحات این موضوع را هویدا می کند.
برخلاف ممنوعیت انتشار تصویر رئیسجمهور دولت اصلاحات طبق قانون اعلام شده از سوی قوه قضائیه، اما در گوشه ای از سن چهار شکل مکعبی روی هم نشان از تصویر وی بود. این نیز مشتی از خروار قانون گریزی این افراد.
عبدی و حجاریان در شرایطی روز گذشته به دانشگاه آمدند که سرپرست دانشگاه تهران در پاسخ به خبرنگار ما اعلام کرده بود که این برنامه مجوز برگزاری ندارد.
مراسم شروع شد. مجری، برنامه را با سلام بر رئیس دولت اصلاحات یعنی همان فرد موثر بر سران فتنه و شعله ور تر کردن آتش فتنه در ایام ۸۸ شروع کرد.
برخی حضار با دکلمه خوانی مجری مراسم با عنوان «ما به خرداد پرحادثه عادت داریم» احساساتی شدند و مراسم از فضای نقد و سخنرانی، به فرصتی برای هورا کشیدن و تخلیه روحی روانی شدن دانشجویان تبدیل شد.
مجری مراسم از دوران دولتهای نهم و دهم به عنوان زمستان سرد یاد کرد و پس از اینکه مطالبی به اصطلاح حماسی در مورد رفع حصر سران فتنه گفت، دانشجویی لباس خود را که منقوش به عکس یکی از این افراد بود را از تن درآورده و در حالت نماد در دست گرفت.
در ادامه دو کلیپ پخش شد که یکی از آن ها درباره سخنان آیت الله طالقانی بود و دیگری کلیپ محمد جهان آرا درباره فتح خرمشهر.
کلیپ سخنان روز ۱۶ آذر ۱۳۸۲ رئیس دولت اصلاحات در ادامه پخش شد که در همین حال یکی از دانشجویان ارزشی با سردادن با شعار «فتنه گر لیبرالیسم» توجه همه را به خود جلب کرد. در ادامه کلیپ صوتی پخش شد که گویا تصاویرش مربوط به حمله به کوی ۸۸ بود که به اصرار مسئولین حذف گردید.
در ادامه، این کلیپ، نشست ظریف در وین را نشان داد که وی در آن گفته بود ایران امروز قدرتش در جهان ثابت شده است. در این حین یکی دیگر از دانشجویان ارزشی با انتقاد از این حرف ظریف، گفت: در این هفته سه بار تهدید نظامی علیه ایران صورت گرفته آیا این نشان گر قدرت است؟
بعد از پایان ذوق زدگی طولانی مجری و حضار! از فضای بوجود امده پس از مدت ها، بالاخره نوبت به سخنرانی رسید.
عباس عبدی پشت تریبون قرار گرفت و در ابتدای سخنان خود تذکری به مجری مراسم داد و گفت: تعبیر دولت احمدینژاد به زمستان سرد و بیحاصل منصفانه نبود، چون زمستان منافعی برای مردم دارد، اما دولت احمدینژاد از این منافع نیز بیبهره بود.
وی در ابتدای مطالب خود گفت: «من ظاهرا اشتباهی دعوت شده ام»!. این حرف وی که حجاریان هم به آن اشاره کرد حاکی از آن انست که این افراد طی این چند سال یعنی تا اتمام دولت قبلی، مجال حضور در دانشگاه برای فتنه انگیزی و بیان مطالب ضد ملی نداشتند و در ذیل دولت اعتدال و با چراغ سبز مسئولان این دولت کور سوی امید پیدا کردهاند.
این اصلاح طلب که با اظهارات نشویش گرانه اش زیر قاب آزادی بیان، در طول سال های اصلاحات، خود یک محکوم امنیتی است به چالش بوجود امده در اصلاحات اعتراف کرد و گفت: آنچه موجب زمین خوردن اصلاحات شد عدول از اصول است.
وی در بخش دیگری از مطالب خود به یکی از محوری ترین سخنان رئیس جمهور دولت اصلاحات درباره حاکمیت قانون بود اشاره کرد و افزود: شاخص حاکمیت قانون در ایران تا قبل از سال ۷۶، ۲۵ درصد بود که این درصد در دوره اول دولت اصلاحات به ۴۹ درصد رسید اما در دوره دوم به همان ۲۵ درصد نزول پیدا کرد.
بعد از عبدی بالاخره نوبت به سخنرانی سعید حجاریان تئوریسین جریان اصلاحات رسید.
حجاریان که به تنهایی قادر به حرکت نبود به کمک سه نفر روی سن حاضر شد و البته بسیار بریده بریده نیز صحبت می کرد.
او هم به شرایط ایجاد شده توسط دولت اعتدال برای به اصطلاح - بیان نظرات - به این شکل اعتراف کرد: تا سال گذشته ما را به دانشگاه هم راه نمیدادند، گویا اوضاع بهتر شده است. آفتاب از کدام طرف درآمده است؟
در قسمتی از سخنان حجاریان با انتقاد به اینکه سال های پیش من را به این دانشگاه راه ندادند گفت: امروز که در میان شما هستم بیانگر این است که اوضاع بهتر می شود.
وی در بخشی از یادداشت خود که برای مراسم نوشته بود به دولت هاشمی انتقاد کرد و گفت: کمترین میزان مشارکت را در دوره دوم هاشمی رفسنجانی داشتیم.