به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از دانشجویان متاهل دانشگاه خواجهنصیر طی نامهای به وزیر علوم گلایه خود را نسبت به وضعیت رفاهی دانشگاه خود اعلام کردند.
در ابتدای نامه این دانشجویان خطاب به محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری آمدهاست: صبر دانشجویان متاهل دانشگاه صنعتی خواجه نصیر دیگر لبریز شده است و از آنجا که جلسات و مکاتبات با مسئولین دانشگاه به جایی نرسیده است، چارهای جز مکاتبه با شخص جنابعالی برایمان نمانده است. جای بسیار تعجب است که دانشگاهی که تاریخ تاسیس آن به ۱۳۰۷ برمیگردد به روزی گرفتار شده است که برای تامین بودجههایش از خوابگاههای دانشجویان کم میکند. روال دانشگاه بر تعلق خوابگاه متاهلی به دانشجویان دکتری در دو واحد خوابگاهی واقع در خیابان جمهوری اسلامی (۸ واحد) و بلوار رسالت (۱۶ واحد) بود. جدا از اجحاف حق دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در این زمینه و نیز متناسب نبودن این تعداد واحد با تعداد دانشجویان متاهل، با روی کار آمدن مدیریت دانشجویی جدید، سیاست دانشگاه به سمت کاهش و حذف خوابگاه متاهلین دانشگاه سوق یافت.
در ادامه تاکید شد: از حدود یک سال پیش، یکی از دو ساختمان خوابگاه متاهلین دانشگاه که در خیابان جمهوری اسلامی بود تعطیل شد و بهانه این اقدام (حداقل در برابر اعتراض دانشجویان) این موضوع عنوان میشد که آن منطقه تجاری بوده و میتوان با فروش آن، در محلات دیگری خوابگاههای بیشتری برای متاهلین خرید. این در حالی است که نه تنها از آن موقع تاکنون اقدامی در جهت افزایش خوابگاه متاهلین دیده نشده است بلکه از چند ماه پیش که تعدادی از واحدهای خوابگاه رسالت نیز خالی شده است اجازه اسکان به دانشجویان متاهل در صف طویل انتظار نیز داده نشده است. در نهایت هم اکنون چون دانشگاه نتوانسته با مالک یکی از خوابگاههای مجردی (واقع در تجریش) به توافق برسد برای جبران نبود این خوابگاه مجردی، هیات رئیسه دانشگاه تصمیم به استفاده از خوابگاه متاهلین برای دانشجویان مجرد گرفته است و حکم تخلیه ساختمان دوم (رسالت) برای ساکنین آن صادر شده و قرار بر این شده است که تنها دانشجویان متاهل ساکنی که مدت اقامتشان در خوابگاه کمتر از یک سال بوده است به واحدهای خوابگاه جمهوری اسلامی منتقل شوند.
این دانشجویان متاهل ادامه دادند: هم اکنون مسئولین به صراحت به دانشجویان متاهل (که خدا گواه است بعضی از آنها با اینکه میتوانستند دانشگاه بهتری قبول شوند ولی به خاطر اینکه دانشگاه خواجهنصیر خوابگاه متاهلی در اختیار دانشجویان قرار میداد این دانشگاه را انتخاب کرده بودند) در صف انتظار میگویند از این پس خوابگاه متاهلی به هیچ کسی اعطا نخواهد شد و دانشگاه در انتظار پایان یافتن مهلت دانشجویان ساکن کنونی است. آیا این بود سیاست وزارت علوم در جهت پایین بردن سن ازدواج و کمک به دانشجویان متاهل؟ آیا این بود امید دادن به دانشجویان برای ازدواج؟ از یک سو دانشگاه اصرار دارد دانشجو نباید بیرون از دانشگاه اشتغال داشته باشد و از طرف دیگر حتی خوابگاههای متاهلین محدود را نیز از او میگیرند. اگر دانشگاه کمبود بودجه دارد چرا برای جبران آن، دیواری کوتاهتر از دانشجویان متاهل در این دانشگاه پیدا نمیشود؟
در پایان این نامه خطاب به فرهادی اعلام شد: در یک جمعبندی میتوان اوضاع کنونی خوابگاه متاهلی دانشگاه را این گونه توصیف کرد که از دو خوابگاه متاهلی، واحد جمهوری اسلامی که از حدود یک سال پیش خالی شده به فروش گذاشته شده است (مصاحبه معاون دانشجویی دانشگاه با ایسنا- فروردین ۹۴) و حکم تخلیه خوابگاه رسالت نیز برای اختصاص به دانشجویان مجرد صادر شده است. جناب آقای دکتر فرهادی خواهشمند است خود شخصا پیگیر حل این مشکل دانشجویان دانشگاه خواجهنصیر باشید و به وعدههای مسئولین دانشگاه اعتماد نکنید که از این وعدهها به قدر کافی به دانشجویان داده شده است.