محمد رضا صالح زاده، مسئول بسیج دانشگاه صنعتی شیراز در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به صحبت های رئیس جمهور در ارتباط با شورای نگهبان گفت: این صحبت هایی که در مورد شورای نگهبان مطرح می شود، صحبت های تازه ای نیست، در دوران اصلاحات نیز این چنین مضمون هایی در مورد شورای نگهبان بکار رفته است؛ بنابراین این مسئله، مسئله جدیدی نیست.
وی با بیان اینکه تلاش مسئولان برای دسترسی به مجلسی همسو با دولت یکی از علت های اصلی اینگونه صحبت ها درباره شورای نگهبان است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل لازم است افراد متمایل به دولت وارد مجلس شوند و یکی از موانع رسیدن به این هدف، عدم احراز صلاحیت این افراد توسط شورای نگهبان است؛ بنابراین پرداختن به این موضوع برای دولت از اهمیت خاصی برخوردار است.
مسئول بسیج دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به صحبت های لاریجانی در مورد شورای نگهبان افزود: به راحتی نمی توان تعبیر فتنه را برای این مسئله به کار برد، نباید این گونه دعواها و التهاب آفرینی ها به فتنه تعبیر شود؛ چرا که فتنه دارای بار معنایی بلندی است و نباید به مفهومی جزئی و دم دستی تبدیل شود؛ بنابراین استفاده از تعبیر التهاب آفرینی و جنجال سازی مناسب تر است و همان طور که گفته شد این مسئله، مسئله جدیدی نیست.
صالح زاده با بیان اینکه آنچه تا کنون از دولت مشاهده شده است، گویای این مطلب است که تیم فکری و مشاوره ای رئیس جمهور پیشرفت و بخصوص توسعه اقتصادی را در توسعه سیاسی می بینند، تصریح کرد: در این منظومه فکری، توسعه سیاسی زیربنای توسعه اقتصادی محسوب می شود و منظور از توسعه سیاسی نیز ارتباط با کشورهای سرمایه دار و دارای نفوذ همچون انگلیس و فرانسه است.
وی با اشاره به اینکه دولت حیات خود را در توسعه سیاسی می بیند که به نظر می رسد این تعریف از توسعه سیاسی تعریف درستی نیست، خاطرنشان کرد: این نوع نگاه، تلاش برای نزدیک شدن به کشورهای سرمایه دار دنیا را به دنبال دارد و حتی ادبیات و نوع حرف زدن و اعلام مواضع ضد استکباری را هم تحت تاثیر قرار داده است؛ بنابراین طبیعی است که دولت اجازه بازگشایی سفارت بریتانیا را می دهد و به اعتراضات توجهی نمی کند.
مسئول بسیج دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به صحبت های نوبخت مبنی بر اینکه نتوانستیم ارزانی ایجاد کنیم، افزود: نمی توان گفت دولت به هیچ یک از وعده های خود عمل نکرده است؛ اما یکی از دلائل عدم موفقیت دولت، دلخوش کردن بیش از حد به حل مشکلات از طریق مذاکرات است.
صالح زاده با بیان اینکه دولت توسعه سیاسی را زیربنای توسعه اقتصادی می داند، تصریح کرد: به دلیل اینکه اقتصاد اولویت اول دولت نیست همچنین نوع نگاه به اقتصاد مقاومتی که با اقتصاد ریاضتی اشتباه گرفته شده است، باعث عدم موفقیت دولت برای رسیدن به تعهداتش است.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد ریاضتی که در آن مردم متحمل هزینه های کشور می شوند و نقش مهمی در اقتصاد ندارند همچنین اگر عده ای زیر چرخ توسعه از بین رفتند مسئله ای نیست، بر خلاف اقتصاد مقاومتی است، بیان داشت: لذا می بینیم مقام معظم رهبری در دیدار با رئیسجمهور و اعضاى هیات دولت می فرمایند: «باید مراقب بود در حرکت اقتصادی، فاصله طبقاتی پیش نیاید و فقرا پایمال نشوند «در نتیجه دولت باید برای پیشرفت همراه با عدالت برنامه جدی داشته باشد.