آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۹۷۸
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد:

آغاز فعالیت کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از مهرماه

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز فعالیت کانون قرآن و عترت این دانشگاه از مهرماه خبر داد.

حسن محمد فرجادی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون فعالیت‌های کانون دانشجویی قرآن و عترت  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یک سال گذشته گفت: کانون قرآن و عترت تلاش کرد در همه حوزه‌های فرهنگی و هنری فعالیت‌های قرآنی داشته باشد و دانشجویان را با کانون خود آشنا کند از جمله این فعالیت‌ها برگزاری اردوی مشهد مقدس، طرح پیامک نوروزی، مسابقات و برنامه‌های مناسبتی بوده است.

 


وی همچنین با اشاره به وقفه شش ماهه فعالیت‌های کانون قرآن و عترت گفت: به علت تغییر مدیریتی که رخ داد،ما مجبور شدیم مجددا اساسنامه تعریف کنیم و کانون را به ثبت برسانیم وقفه‌ای حدودا شش ماهه در فعالیت‌ها داشتیم که باعث شد کمی از برنامه‌های خود دور شویم اما با توجه به برگزاری انتخابات مجدد و مشخص شدن مسئولیت دانشجویان و دبیر کانون  از مهر ماه در دفا‌تر دانشکده‌ها شروع به فعالیت خواهیم کرد.

 


فرجادی افزود: شروع فعالیت‌های کانون با طرح حفظ قرآن «یاران بهشتی» است که با برگزاری این طرح سعی داریم حفظ قرآن را در بین دانشجویان رواج دهیم، در این طرح حدود ۴۵۰ دانشجو در یک ترم یک جز از قرآن کریم را حفظ می‌کنند و ترم به ترم یک جز به حفظ آنان اضافه می‌شود این طرح به صورت مشترک با نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام خواهد شد و شروع آن از مهر ماه است.

 


مسئول واحد قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتباط با تغییرات مدیریتی در دانشگاه‌ها اظهار داشت: به برکت قرآن کریم و ارادت مدیران به این کانون اکثرا مدیر‌ان با کانون قرآن و عترت همکاری و توجه لازم را دارند اما در این تغییرات تا مدیر جدید با فعالیت‌ها و مسئولیت‌ها آشنا شود و همچنین ما با شرایط جدید همراه شویم زمانی نسبتا طولانی صرف خواهد شد که اثرگذار خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار