کد خبر:۴۴۲۵۳۹
استاد دانشگاه بیرجند و پژوهشگر گیاهان دارویی:

با افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه گیاهان دارویی به سمت تجاری شدن آن حرکت کنیم

استاد دانشگاه بیرجند و پژوهشگر گیاهان دارویی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی یکی از قطب‌های گیاهان دارویی است که باید با افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان در این عرصه به سمت تجاری شدن حرکت کنیم تا بتوانیم محصولات استان را به بازارهای کشوری و جهانی عرضه کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، محسن پویان روز گذشته در دیدار نخبگان و روسای دانشگاه ها با ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: خراسان جنوبی یکی از قطب های گیاهان دارویی و جزو پنج استان برتر ایران در زمینه تولید گیاهان دارویی است.


وی افزود: در این استان 75 گونه گیاهان دارویی مزیت دار وجود دارد که بومی استان هستند و از تک گونه هایی که در ایران وجود دارد، به ویژه در حاشیه کویر لوت میتوان در استان دید.


استاد دانشگاه بیرجند تصریح کرد: هم اکنون حدود 40 درصد گیاهان خراسان جنوبی پتانسیل و استفاده ها دارویی و درمانی دارند.


پژوهشگر گیاهان دارویی خراسان جنوبی با اشاره به تنوع گیاهان دارویی خواهان راه اندازی بازارچه گیاهان دارویی در استان شد.

 

پویان در پایان اظهار داشت: ما باید سعی کنیم با افزایش شرکت های دانش بنیان در این عرصه به سمت تجاری شدن حرکت کنیم و با ایجاد تعاونی ها برای محصولات استراتژیک و مدیریت این واحد ها، بتوانیم محصولات استان را به بازارهای کشوری و جهانی عرضه کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار