آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۶۸۰
سرپرست تیم پژوهشی بررسی برجام بسیج دانشجویی:

برجام را یک روزنه نفوذ نمی دانیم/ برجام دروازه نفوذ است

سرپرست تیم پژوهشی بررسی برجام بسیج دانشجویی گفت: ما برجام را یک روزنه نفوذ نمی‌دانیم بلکه برجام دروازه نفوذ است،.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد شریف قیصری، سرپرست گروه تیم پژوهشی برجام در سازمان بسیج دانشجویی صبح امروز در نشست خبری و رونمایی از کتاب «برجام دروازه نفوذ» گفت: بیش از ۱۲ سال مذاکرات پیرامون مسائل هسته‌ای کشورمان صورت گرفته است. ماهیت بسیج عکس العملی را ایجاد کرده که در خصوص مذاکرات با عقلانیت برخورد کنیم.

 


وی تصریح کرد: متاسفانه ما امروز به یک فضای عقلانیت و تضارب آراء در این کشور نیازمندیم. فضای عقلانیت جزو مولفه‌های کشورهای پیشرفته در دنیاست.

 


سرپرست گروه تیم پژوهشی برجام در سازمان بسیج دانشجویی با اینکه در خصوص برجام اتفاقاتی به دور از عقلانیت و تضارب آراء صورت می‌گیرد، اظهار داشت: متن برجام خروجی نویی از دیپلماسی است که در جمهوری اسلامی چندین بار تکرار شده بنابراین تایید یا رد و یا اصلاح این نوع دیپلماسی منوط به بررسی متن برجام است اینکه ما بخواهیم بفهمیم که این نوع دیپلماسی در تراز جمهوری اسلامی چه جایگاهی دارد وابسته به این است که خروجی‌ها را بررسی کنیم.

 


وی افزود: از این رو وظیفه خود دانستیم نتیجه بررسی‌های خود را در اختیار افکار عمومی قرار دهیم بررسی‌های ما قدم به قدم منطبق با غرب است و این کتاب از نظر اساتید شریف، شهید بهشتی، امام صادق و تهران استفاده شده است حتی به این‌ها هم اکتفا نکردیم و متخصص می‌دانی و نخبگان علمی استفاده کرده و در این کتاب آورده‌ایم.

 


شریف قیصری با اشاره به عنوان کتاب برجام دروازه‌ای برای نفوذ اظهار داشت: برجام به دلیل مسائل اقتصادی، حقوقی، فنی و امنیتی و نظامی که در خود دارد فضای نفوذ را کاملا قانونی در کشور ایجاد می‌کند و هر کس که بخواهد مانع نفوذ دشمن شود طبیعی است که به متن برجام حساس باشد.

 


وی ادامه داد: امروز مجلس شورای اسلامی در معرض یک امتحان تاریخی قرار دارد برمبنای دواصلی که ما برجام را بررسی می‌کنیم یک توازن میان داده و ستاده‌ها می‌باشد یعنی برجام یک سند یک طرفه به سمت آمریکا و متحدانش است در متن برجام میان داده‌ها و ستاده‌ها و اقداماتی که ایران باید انجام دهد اقداماتی اساسی است بخش بزرگی از این اقدامات بازگشت پذیر نبوده و بخشی دیگر برای برگشت پذیری زمان زیادی صرف می‌شود در بخش امنیت ملی مسائل همچون پی‌ام دی، بازدید از مراکز نظامی خلاف امنیت و منافع ملی کشور در برجام آمده است.

 


سرپرست گروه تیم پژوهشی برجام در سازمان بسیج با دانشجویی با بیان اینکه ما برجام را یک روزنه نفوذ نمی‌دانیم بلکه برجام دروازه نفوذ است گفت: در تاریخ جمهوری اسلامی برخی آدم‌های عجیب و غریبی داریم بعضی از انسان‌ها در رده‌های بالای نظام وجود دارند فضای بررسی برجام در کشور مسکوت است دیگر جلسه با اعضای تیم مذاکره کننده جوابگو نیست.

 


وی ادامه داد: تنها چیزی که می‌تواند راهگشا برای کشور باشد بحث تبادل نظر در صدا و سیماست آن هم نه به آن طور که صرفا یک نفر سوال بپرسد و طرف دیگر جوابگو باشد تبادل چالشی مدنظر ماست که نشان دهد در کجا‌ها خطا صورت گرفته است.

 


شریف قیصری با بیان اینکه اگر ده‌ها جلسه با اعضا تیم مذاکره کننده داشته باشیم ولی مردم آگاه نشوند در مسیر کشور تغییری ایجاد نخواهد شد گفت: فضای توهین و تحقیر کار‌شناسان در کشور باب شده است و همچنین عدم وجود یک فضای روشن و منطقی و عقلایی پیرامون برجام در کشور ما را یاد داستان لباس پادشاه می‌اندازد هر چه قدر که ما در بررسی‌هایمان جلو رفتیم و ابعاد برای ما روشن‌تر شد بیشتر به این داستان نزدیک‌تر شدیم.

 


وی افزود: این کتاب به طور رسمی برای ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه، مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی ارسال خواهد شد و ما منتظر جواب‌های مسئولان در رسانه‌ها هستیم. همچنین این کتاب به صورت نمادین به حجت الاسلام عمارلو تقدیم می‌شود چرا که این فرد به همراه کودک خردسال و همسرش در مقابل مجلس تحصن کرده و حرفشان این است که اگر قرار است تحریم‌ها برداشته نشود معامله‌ای هم نباید در کار باشد.

 


سرپرست گروه تیم پژوهشی برجام در سازمان بسیج دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: دوستانی که امروز چشم بسته از متن برجام حمایت می‌کنند و ما در مناظراتی که با یکدیگر داشتیم متوجه شدیم که این افراد متن توافق را هم یک بار از رو نخواندند این گونه افراد چگونه می‌خواهند در محضر خداوند پاسخگو باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار