کد خبر:۴۴۸۳۳۲
قائم مقام مشاور معاونت آبزی پروری شیلات ایران:

بعید است سهم خود را در تولید و پرورش میگو افزایش چندانی بدهیم/ راه‌های تاجر بین‌المللی میگو شدن

قائم مقام مشاور معاونت آبزی پروری شیلات ایران گفت: بعید است ایران سهم خود را در تولید و پرورش میگو بتواند افزایش قابل توجهی بدهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، مهدی شکوری، قائم مقام مشاور معاونت آبزی پروری شیلات ایران ظهر امروز در همایش «میگو» که در سالن شهید مطهری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حال برگزاری است، گفت: سالانه ۴.۵ میلیون تن میگو توسط ۷ تا ۱۰ کشور پرورش داده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه بعید است ایران سهم خود را در تولید و پرورش میگو بتواند افزایش قابل توجهی بدهد، تصریح کرد: نوسانات زیادی در بازار میگوی جهانی وجود دارد؛ اما به طور کلی روند افزایش تولید میگو در هفت کشور به صورت محوری همچنان حفظ شده است.

 

شکوری تولید میگو در سال گذشته در کشور را ۲۲ هزار و ۵۰۰ تُن اعلام کرد و گفت: ایران از بین ۶۰ کشور رتبه نوزدهم تولید میگو در جهان را دارد.

 

قائم مقام مشاور معاونت آبزی پروری شیلات ایران همچنین با اعلام این خبر که در سال گذشته ۱.۷ میلیارد بچه میگو در کشور تولید شده است، خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت میگو در کشور در حال حاضر ۷۰۰۰ هکتار است که این مقدار نسبت به سال گذشته که 4.5 هزار هکتار بود افزایش قابل توجهی داشته است ضمن اینکه میانیگن تولید در هر سطح نیز نسبت به گذشته یک تُن افزایش یافته است.

 

وی با بیان اینکه اگر چه توسعه میگو دولت محور است اما بازار و نوسانات آن در قیمت نهایی میگو موثرتر است، عنوان کرد: توسعه پرورش میگو در استان گلستان باید با توجه به محدودیت‌های زمانی دوره تکثیر و پرورش و محدودیت منابع آبی در تکثیر صورت بگیرد تا به موفقیت بیشتری برسد.

 

شکوری استان گلستان و استان هرمزگان را تنها استان‌های پاک از نظر بیماری «لکه سفید» در آبزیان اعلام کرد و گفت: اگر بخواهید به عنوان یک تاجر بین المللی میگو فعالیت کنید نیازمند پیش فروش محصول، جذب منابع مالی از واردکنندگان، صدور محصول با فرآوری نهایی و ارزش افزوده بیشتر و همچنین ارتقای جایگاه خود به عنوان یک تاجر نام آشنا هستید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار