به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شادمهر ميردار امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور رئیس جمهور در استان مازندران گفت: امیدوارم حضور وی در استان مازندران که مبنای برنامه خود را تدبیر و امید قرار داده اند، بتواند کم مهری های به جا مانده از گذشته را در حوزه های مختلف اعم از گردشگری، صنعتی، کشاورزی، آموزشی و فرهنگی جبران کند.
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه مازندران ادامه داد: یکی از حوزه های بسیار تأثیرگذار و راهبردی؛ آموزش عالی استان و به ویژه آموزش عالی دولتی است که در استان مازندران مانند سایر بخش ها به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی مغفول مانده است.
وی ادامه داد: عدم توجه به آموزش عالی دولتی و رشد کمی بی برنامه مراکز آموزشی عالی غیر دولتی است که موجب آسیب جدی به کیفیت آموزش عالی استان در بخش دولتی شده است.
ميردار با اشاره به اين مطلب كه یکی از چالش های اصلی پیش روی دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه استان، محدودیت زیر ساخت های لازم برای ارتقای کیفیت آموزشی است، تاكيد كرد: متأسفانه در سال های طلایی درآمد مالی کشور در چند سال گذشته، دانشگاه مازندران، نه تنها بهره معنی داری در بهبود فضاهای آموزشی، کمک آموزشی، زیر ساخت های خدماتی دانشجویی، پژوهشی، تأسیساتی درخور نبرد، بلکه در مقایسه با دانشگاه های استان های به ظاهر محروم هم از خوان گسترده درآمدهای سرشار و رویایی دولت های نهم و دهم غباری از محرومیت این دانشگاه بر نداشت.
ميردار در بخش ديگري از سخنانش خاطرنشان كرد: انتظار بر این است که با تداوم و تقویت معنی دار کرامت دانشگاهیان با حمایت و عنایت ویژه دولت تدبیر و امید فضای احترام آمیز به دانشگاه مازندران از سوی مدیران محلی و ملی تعمیق یابد.
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه مازندران ادامه داد: من نگرانم اگر تدبیر جدی اندیشیده نشود تا چند سال دیگر از دانشگاه مازندران فقط یک بنای یادبود باقی بماند.
ميردار بیان داشت: دانشگاه مازندران اگر چه در مرکز استان مستقر نیست؛ اما انتظار می رود مانند سایر دانشگاه های جامع کشور از حمایت قابل ملاحظه مدیران شهری، استانی و ملی برخوردار باشد تا بتواند پاسخگوی شایسته نخبگان علمی کشور اعم از استاد و دانشجو باشد.
عضو هيات رئيسه دانشگاه مازندران با اشاره به اين مطلب كه جامعه مبتنی بر دانش به دانشجویان و اساتیدی نیاز دارد که برای پاسخگویی به نیاز جامعه باید امکانات مورد نیاز آن ها را فراهم کرد، تاكيد كرد: بین المللی سازی دانشگاه که در مأموریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جایگاه ویژه ای دارد نیازمند ایجاد بسترهای لازم با حمایت میدانی و عملی مدیران بالادستی است.
معاون آموزشي دانشگاه مازندران در بخش ديگري از سخنانش خاطرنشان كرد: اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه مازندران به عنوان صاحبان این مجموعه ملی از تنگناهای به جا مانده از سال های پیش در رنج هستند و نیازمند نگاه ویژه آقای رئیس جمهور و نیز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هستند.
ميردار در پايان سخنانش اظهار اميدواري كرد: این سفر جهش قابل توجهی در رفع محرومیت های دانشگاه مازندران ایجاد کند تا دانشگاهیان نیز بتوانند به تأمین انتظارات بحق رئیس جمهور از دانشگاهیان جامه عمل بپوشانند.