گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ امام خمینی (ره) فرمودند: ثواب «مرگ بر آمریکا» کمتر از نماز نیست. لازم میدانم ابتدا عرض کنم منظور از آمريكا ، مردم آن نيست بلكه دولت و تفكر شيطاني آمريكايي است كه از نطفه با كشتار و نسل كشي مردم بيگناه سرخ پوست آمريكا شروع شد و در ادامه با حمله به ساير كشورها از جمله ژاپن و ويتنام در جهت نسل كشي ها و بلعيدن منابع آنها و تسلط سياسي و اقتصادي بر جهان پيش رفت كه در نهايت در چالشهاي اقتصادي و سياسي بويژه در مقابل اسلام و بخصوص در مقابل ايران دست به هر جنایتی زد که بر هیچ شخص آزاده خواهی پوشیده نیست.
هر فرد مسلمان و هر دولت اسلامی، بر اساس منطق و آموزه های دینی، موظف به مقابله با ظلم و استکبار جهانی است.
از نظر شرعی در آیات و روایات متعددی، مستضعفین، یعنی کسانی که مورد ظلم و تهاجم استکبار قرار گرفته اند، موظف به دفاع و مقابله با مستکبرین شدهاند. قرآن کسانی را که در راه حمایت از مستضعفین کوتاهی و سستی میکنند، مورد مواخذه قرار میدهد(ایه ۱۹۰ سوره بقره)
همچنین بر این اساس، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سعادت انسان در تمام جامعه بشری را آرمان خود میداند و استقلال، آزادی و حکومت حق و عدل را حق همه مردم جهان میشناسد و در عین خودداری کامل و نفی هرگونه دخالت در امور داخلی ملت های دیگر، از مبارزه حق طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین، در هر نقطه از جهان حمایت میکند(اصل ۱۵۴ قانون اساسی)
اگر بخواهیم برخی از ویژگیهای مستکبر و استکبار را برشماریم میتوان به منفعت طلبی، بدست آوردن سلطه جهانی (حال این سلطه میتواند بر منابع و ذخایر ملت ها باشد، میتواند بر تمامیت عرضی یک کشور باشد یا حتی سلطه بر افکار عقاید ملتها)، جلوگیری از پیشرفت ملتهای مستضعف است و همچنین به هراس و اضطراب درونی مستکبران اشاره کرد.
استكبارستيزي و مبارزه با ظلم يكي از آرمانهاي اصلي انقلاب اسلامي است. مبارزه با ظلم و ياور مظلوم بودن از جمله آموزه هاي ديني است.
از گذشته تا به امروز عده ای حرف از همراهی و همکاری با مستکبرانی که به عقیده آنان، آنها کدخدای دهکده جهانی هستند میزنند و مستقیم و غیر مستقیم خواستار حذف عبارت «مرگ بر آمریکا» از ادبیات انقلابی ملت ایران هستند به عقیده من به فرض محال چنانچه این اتفاق بیافتد یقینا فردا دم از حذف عبارت «مرگ بر اسراییل» میزنند و پس فردا خواستار حذف «هیهات منا الذلة» این ملت میشوند ، ما در کشور با جریانی طرف هستیم که آب خوردن مردم را به استکبار ستیزی مردم مرتبط میکنند و از واقعه عاشورا درس مذاکره میگیرند...
ما در کشورمان «ضحاک بن عبدالله مشرقی» کم نداریم و باید مراقب آن ها باشیم، خدارا شکر کشور از لحاظ مقابله با تهدید های خارجی کاملا مقاوم و استوار است؛ اما از داخل میتواند سست و شکننده باشد برای مثال میتوان به فتنه ۸۸ اشاره کرد که راه مقابله با تهدیدات و افراد نفوذ کرده داخلی، افزایش بصیرت و تحلیل مردم است که مقام معظم رهبری هم بار ها به این موضوع اشاره کردهاند
امیر حسین ساده - دانشجوی دانشکده فنی شهید منتظری مشهد
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.