به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، احمدی امروز در نشست مدیران فرهنگی دانشگاههای منطقه 5 کشور که با دستور کار کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه لرستان برگزار شد، با بیان اینکه فضای کرسی های آزاداندیشی امنیتی است و در واقع فضای امنی وجود ندارد، گفت: علی رغم اینکه در آیین نامه جدید کرسی ها کلیدواژه هایی نظیر آزادانه، شجاعانه و نترسید آمده است، اتفاقا خیلی از دوستان می گویند که این نترسید یعنی بترسید و می گویند لابد یک علتی هست که گفته شده است، نترسید.
وی با اشاره به اینکه نقدپذیری در کرسی ها ضعیف است، افزود: در کرسی ها حرف ها گفته می شوند، ولی کسی تحمل شنیدن حرف ها را ندارد؛ از این رو باید آستانه تحمل در کرسی ها را بالا ببریم.
مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: معاون وزیر اطلاعات در جلسه ای که با حضور معاونین فرهنگی دانشگاهها برگزار شد، در خصوص اهمیت کرسی های آزاداندیشی گفت که حرف ما امنیتی ها این است که اگر در یک کشوری نقد صورت نگیرد، نقاط ضعف گفته نشود و دانشجو پر شور و نشاط ظاهر نشود، باید از او ترسید؛ از این رو ما زمانی نمی ترسیم که نقدها گفته شوند.
احمدی بر ضرورت برداشتن موانع برگزاری کرسی های آزاداندیشی تاکید کرد و ادامه داد: اگر کرسی آزاداندیشی را یک راهبرد و فراتر از یک برنامه می دانیم، باید به طور ویژه بر روی آن سرمایه گذاری شود.
وی افزود: اگر دانشجو در این مرحله در فضای نقد و آزاداندیشی قرار نگیرد، قطعا زمانی که در جامعه مصدر امور اجرایی را در دست می گیرد، عدم نقدپذیری او تبعات بدی را برای جامعه به بار می آورد.