به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی نامهای تأکید کردند: قطعا در سالیان آینده شاهد افت کیفیت بخش سلامت کشور خواهیم بود چون غیر از افت قابل توجه و فشار زیاد بر بیمارستانهای آموشی، شاهد حضور داوطلبانی با نمره پایین کنکور در این رشته خواهیم بود که حتما باعث افت کیفیت درمان مردم خواهد شد.
این دانشجویان در ابتدای نامه خود آوردند: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، امیدها برای اصلاح پذیرش بی ضابطه و غیر اصولی در سیستم آموزش عالی کشور زنده شد و وزارت علوم در اقدامی شایسته شروع به سازماندهی رشته های دانشگاه آزاد و کاهش ظرفیت کارشناسی ارشد و دکترا در کشور کرد و وزارت بهداشت هم با سخنان خود جناب وزیر از انتقاد گسترش بی رویه دانشکدههای پزشکی و افزایش ظرفیتها سیاست معقولی را در پیش گرفت اما صد حیف که با چرخش 180 درجهای در مواضع جناب وزیر شاهد افزایش ظرفیت پذیرش بی حد و حساب رشته پزشکی در کنکور سال 94 شدیم.
این دانشجویان افزودند: به عنوان یک نمونه کوچک ظرفیت پزشکی علوم پزشکی یاسوج از حدود 60 نفر به 103 نفر رسید.
دانشجویان علوم پزشکی در ادامه تأکید کردند که این افزایش ظرفیتها قطعا عواقب جدی برای کشور خواهد داشت و در ادامه نامه خود از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خواستند تدابیر لازم در این زمینه در نظر گرفته شود.
به گفته این دانشجویان در سالهای آینده قطعا شاهد موج بیکاری در فارغ التحصیلان رشته پزشکی خواهیم بود، حتی اگر طرح پزشک خانواده شهری در کشور دایر شود باز پاسخگوی این همه فارغ التحصیل نخواهد بود.
در ادامه این نامه آمده است: فرض بر این است که تعداد پزشک کم است آیا افزایش ظرفیت امسال متناسب امکانات دانشگاهها خصوصا در حوزه آموزش بالینی بوده است. به طور مثال شهر یاسوج با داشتن حدود 320 تخت بیمارستانی چگونه باید 103 پزشک را آموزش دهد؟ آیا براستی این تدابیری است که از دولت تدبیر و امید انتظار داشتیم؟
این دانشجویان در نامه خود تأکید کردند که قطعا در سالیان آینده شاهد افت کیفیت بخش سلامت کشور خواهیم بود چون غیر از افت قابل توجه و فشار زیاد بر بیمارستان های آموشی، شاهد حضور داوطلبانی با نمره پایین کنکور در این رشته خواهیم بود که حتما باعث افت کیفیت درمان مردم خواهد شد.