به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، سید کمیل موسوی در سخنان پیش از خطبه های خود در نماز جمعه روز گذشته، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص بسیج گفت: بسیج یک گنج بی انتهاست؛ چون ملت بی انتهاست. عطر بسیج را باید استشمام کرد. کسانی که بسیج را به تندروی و افراط متهم میکنند، پروژه نفوذ دشمن را تکمیل میکنند.
وی با بیان اینکه بسیج جزو خاکریزهای مستحکم است که نباید آن را سست کرد، افزود: مکمل نفوذ کارهای حاشیه ای و تخطئه کسانی است که بر اصالتها، ارزشها و نگاه درست پای میفشارند.
امروز بها دادن به بسیج تنها به گزارش ها خلاصه شده است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل ادامه داد: برخی می گویند اگر بسیج نبود فلان می شد، مثلا نشاط بیشتری در بعضی از برنامه های مختلط و بعضی از پارک ها داشتیم؛ اما من می گویم، کسانی که تفکر بسیج را زیر سوال می برند و دم از ایران باستان می زنند و می گویند اسلام در هویت ایرانی ما نیست، باید پرسید، ای شجاعت پیشه گان هرزه گرد در کجا بودید هنگام نبرد.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز بها دادن به بسیج تنها به گزارش ها خلاصه شده است، تصریح کرد: ما هرکجا به تفکر بسیجی و بسیج میدان دادیم، توانمندی های متفاوتی را به نمایش گذاشتند و توانستند مکمل پیشرفت ایران اسلامی باشند.
موسوی، با اشاره به اینکه امروزه با الفاظ بسیج را دور می زنند، افزود: مسئولان دانشکاه باید نسبت به وضعیت نخبگان بسیجی حساس باشند و مدام وضعیت آنها را بررسی و از آنها حمایت کنند، در همین دانشگاه علوم پزشکی بابل بسیجی هایی داریم که مدال طلا و نقره المپیادهای مختلف علمی را دارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل با اشاره به اینکه اگر ما بسیج را ساماندهی می کردیم اتفاقات بزرگی می افتاد، گفت: بسیج در حوزه علمی هم می تواندخط شکن باشد، یعنی وقتی بسیج می تواند با تکیه بر داشته هایش موشک های دوربرد و قابل ارائه در جهان بسازد، بنابراین در دیگر حوزه ها هم می تواند موفق باشد.
وضعیت بد فرهنگی در دانشگاه صنعتی بابل
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت بد فرهنگی در دانشگاه ها، خصوصا دانشگاه های شمال کشور، گفت: در بسیاری از دانشگاه های دنیا مرسوم است که قوانین پوشش در داخل دانشگاه محدود تر است، چون می گویند ذهن ها باید تنها روی مسائل علمی متمرکز باشد، اما در دانشگاه های ما برعکس است.
موسوی ادامه داد: با وجود اینکه قانون پوشش چیز خیلی سخت گیرانه ای نیست، ولی همین قانون را هم اجرا نمی کنند و گاهی اوقات هم از دیگر، موضوع را شور می کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل تصریح کرد: مثلا در همین دانشگاه نوشیروانی بابل، قانونی که سر در دانشگاه زده بودند رو از بیخ کندند، البته ما نسبت به این کار به شدت اعتراض کردیم و تذکر دادیم، اما کو گوش شنوا. اگر شخصی مسئولیت این کار را برعهده گرفته است، باید آن را به درستی انجام دهد، اگر قانون را قبول دارید خب بفرمایید چه کاری برای انجام این کار دارید می کنید؟ اگر هم قانون پوشش در دانشگاه را قبول ندارید خب کنار بروید شاید شخص دیگری بتواند این کار را انجام دهد.
موسوی تاکید کرد: با وجود بودجه های زیاد برای امور فرهنگی در دانشگاه ها، میزان اهمیت به امور فرهنگی بسیار پایین است.
کسی از اردوهای جهادی حمایت نمی کند
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت برگزاری اردوهای جهادی و عدم حمایت از سوی مسئول استانی و شهرستانی گفت: سالیانه حدود 150 تا 200 دانشجوی جهادگر از دانشگاه های بابل برای اردوی جهادی اقدام می کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل ادامه داد: بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل تا امروز بیش از سه تا مدرسه و چندین خانه محروم در روستاها احداث کرده است، اما در حوزه حمایتی هیچ حمایتی از این اردوها صورت نمی گیرد و کمک ها تنها در حد مصاحبه و سرکشی از کار و رزومه پر کردن است.
موسوی تاکید کرد: این بسیج نیست که به بودجه مسئولین احتیاج دارد. این بودجه و امکانات مسئولین است که به بسیج احتیاج دارد.
وی با ذکر نمونه ای تصریح کرد: در سال های اخیر برای یکی از این اردوهای جهادی دوستان به نماینده مجلس مراجعه کردند که ما عازمیم و این نماینده تنها 200 هزار تومان کمک کردند. خوب ساخت یک مدرسه حدود 40 میلیون هزینه دارد و با این پول تنها می توان برای هر جهادگر برای یک وعده یک قرص نان خرید.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل خاطرنشان کرد: اگر ما بیل هم نداشته باشیم با دست خالی به اردوی جهادی می رویم ولی این مسئولین هستند که باید بیایند و این مهندسین و پزشکان و تحصیل کرده های آینده را که برای جهاد به مناطق محروم می روند، دریابند.
موسوی تاکید کرد: این شورای شهر و شهرداری و نمایندگان مجلس و فرمانداری هستند که باید از این برنامه های جهادی حمایت کنند.
وی در پایان به بیان وضعیت و جایگاه علمی دانشگاه نوشیروانی بابل پرداخت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل همچنین در طول صحبت با نگاهی اجمالی به حوادث 16 آذر 1332 و اتفاقی که به مناسبت آن، 16 آذر اتفاق و منجر شد که این روز را روز دانشجو بنامند، توضیحاتی ارائه داد.