آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۸۴۴۳
مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان:

برای جلوگیری از تکرار کرسنت باید آنان که «بیت‌المال» را «مال‌البیت» می‌دانند از دولت خارج شوند

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان گفت: تنها راه جلوگیری از انعقاد چنین قراردادهایی (کرسنت) این است که افراد صالح و کسانی که به بیت المال احترام می‌گذارند و آن را مال البیت نمی‌دانند، در دولت‌ها مسئولیت بگیرند.

محمدحسین گلی جیرنده، مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در گرگان، در پی هشدار زاکانی در خصوص تکرار قراردادهای فاسدی مانند کرسنت، گفت: به طور حتم تکرار این موارد نتیجه عدم برخورد قاطع در کرسنت اولیه است.

 

وی افزود: متاسفانه در مواردی مشاهده شده که نه تنها در این دولت بلکه در دولت‌های گذشته نیز با افراد سیاسی آنگونه که شایسته است برخورد نشد، که اگر یکی از این آقایان به صورت قانونی و با شدت و نگاه نکردن به جایگاهشان محاکمه می‌شدند دیگر کسی به فکر این هم نمی‌افتاد که بخواهد به پول مردم دست درازی کند.

 

گلی جیرنده تأکید کرد: متاسفانه به نظر می‌رسد در مواردی قانون فقط برای مردم عادی بوده و برای افراد خاص یا لحاظ نمی‌شود یا با آن شدت که باید، به آن عمل نمی‌شود، به عنوان مثال در ماجراهای اخیر، قانون برای برخی افراد ملایمت به خرج داد یا جدیدا زمزمه‌های نگران کننده‌ای از شورای نگهبان به گوش می‌رسد که در احراز صلاحیت برخی از افراد احتمال دارد قانون برای همان عده در یک مقطع زمانی خاص تغییر کند.

 

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان پس از ذکر این مطلب متذکر شد: این اعمال را وقتی برخی از افراد و مسئولین می‌بینند فکر دزدی از بیت المال و فساد به سرشان می‌زند؛ چرا که می‌دانند با وجود برخی افراد خاص راه فرار در قانون وجود دارد در واقع اگر مسئولین مربوطه در برخوردهایشان قاطع باشند مطمئنا اخبار فساد را دیگر نمی‌شنویم.

 

وی به راه‌های جلوگیری از تکرار قراردادهایی با فساد مالی عظیم مانند کرسنت اشاره کرد و گفت: تنها راه جلوگیری از انعقاد چنین قراردادهایی این است که افراد صالح و کسانی که به بیت المال احترام می‌گذارند و آن را مال البیت نمی‌دانند در دولت‌ها مسئولیت بگیرند در واقع قبل از مسئولیت دادن به افراد باید معلوم شود که آیا این شرایط را دارند؟ آیا مفسد نیستند؟

 

گلی جیرنده افزود: اگر کسانی که مسئولیت می‌گیرند دلسوز ایران و مردم باشند مطمئنا از انعقاد همچین قراردادهایی دوری می‌کنند؛ در غیر این صورت باید به همان روش قاطعیت در قانون پیش برویم تا فردی که قصد سوءاستفاده و فساد دارد بخاطر ترس از قانون از کارش دست بکشد.

 

وی در خصوص بکارگیری مدعیان مبارزه با فساد در دولت نیز ابراز داشت: متاسفانه برخی برای جلب اعتماد مردم ادعاهای دروغی می‌کنند و بعد از رسیدن به منسب قدرت برای پر کردن جیب‌هایشان از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کنند تا متاسفانه کار به جایی می‌رسد که کسانی که توسط عده‌ای خادم مردم خوانده می‌شدند دچار فساد می‌شوند که این نه تنها در این دولت بلکه در دولت‌های قبل هم به وفور یافت شد، متاسفانه در مواردی هم برخورد جدی با عاملان نشد تا جایی که اگر اکنون یک سال بگذرد و فسادی رخ ندهد باید تعجب کرد.

 

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان همچنین خاطرنشان کرد: وقتی اقتصاد دان‌های مختلف می‌گویند که علت اقتصاد ضعیف کشورمان بیش از تحریم‌ها عوامل داخلی و بی عرضگی مسئولان است اگر کمی تفکر کنیم می‌توانیم به این مهم که دیگر پولی برای تکرار کرسنت نداریم برسیم.

 

وی تاکید کرد: متاسفانه در تنگنا قرار گرفتن ایران از سوی جهان غرب و بی خردی و فساد برخی از مسئولان و دزدی عده‌ای از بیت المال خزانه کشور را خالی کرد و اگر با این موارد تا کنون کشور سرپا ایستاده و روزنه امیدی به آینده وجود دارد مطمئنا از عنایات حضرت حجت است.

 

گلی جیرنده تصریح کرد: در انتها از متولیان امر خواهشمندم کاری را انجام دهند که به نفع مردم باشد و همچنین در انتخاب مسئول دقت نمایند تا مبادا خدای ناکرده بیت المال به دست افراد فاسد نیفتد. اگر مسولین ما فاسد باشند این انقلاب به مقصد اصلی‌اش که سپردن آن به دستان مبارک حضرت ولی عصر است، نمی‌رسد.

 

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان در پایان گفت: از مسئولان عاجزانه خواهشمندم که جلوی این فسادها را بگیرند؛ اما باید یادمان باشد برای جلوگیری از فساد باید خود فاسد نباشیم همانطور که رهبر عظیم شان انقلاب فرمودند با دستمال کثیف نمی‌شود شیشه را پاک کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار