به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت هسته توانمند سازی حرکتهای جهادی قرارگاه شهید باقری جزوه تربیت در محیط آموزشی تولید شد.
تعلیم و تربیت دو مقوله تؤام با یکدیگرند در محیطی که تعلیم صورت میگیرد تربیت نیز اتفاق می افتد تربیت به فعلیت رساندن ظرفیتهای انسان و هدف مقدسی است که انبیای الهی برای آن مبعوث شدهاند.
هرکس که در این مسیر گام می گذارد در حقیقت کاری پیامبرگونه انجام میدهد و با تأثیر گذاشتن بر جان انسانها گاه زندگی آنها را تا پایان عمر جهت میدهد. بسیارند معلمهایی که با محبت دانش آموز بزهکار را به فردی علاقمند به درس، فعال و پرنشاط تبدیل کردهاند. معلم در محیط آموزشی باید به نقش تربیتی خود نیز توجه داشته باشد و خود را مربی دانش آموزان بداند. فردی که قصد دارد مربی دیگران باشد باید نخست خود را تربیت کرده باشد تا آثار پنهان و آشکاری که بر متربیان دارد در مسیر حق و رشد آنها باشد.
جهادگران از زمانی که وارد روستا میشوند نقش مربی را ایفا میکنند چه آنها که فعالیت آموزشی انجام میدهند چه آنها که به کار عمرانی مشغول هستند. از این رو باید به تربیت خود و رشد ویژگیهای متعالی در وجودشان بکوشند. مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی سال ۸۹ ذیل بحث تربیت دینی به این موضوع پرداخته اند. در جزوه پیش رو این مطالب جهت استفاده جهادگران گردآوری شده است.
دانلود جزوه از سایت yon.ir/tarbiat