به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سعید فیضی امروز در پاتوق انتخاباتی با عنوان « بایدها و نبایدهای انتخابات دهم» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در این دانشگاه برگزار شد، گفت: روزی بین یک عالم ایرانی و یک پادشاه بحثی در گرفت در این خصوص که اصالت بهتر است یا تربیت.
وی ادامه داد: عالم معتقد بود اصالت مهمتر است؛ اما پادشاه اصل را بر تربیت میدانست و با توجه به این که نمی توانست عالم را متقاعد کند، مجلس شامی ترتیب داد و در آن مجلس چراغها را خاموش کرد و بعد دستور داد چند گربه را که هر کدام شمعی روی سر داشتند وارد مجلس شوند. گربهها دورن مجلس وارد شدند با شمعها چرخی دور میز شام زدند و بعد رفتند. آن گاه پاشاده خطاب به عالم گفت دیدی اصل بر تربیت است.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: عالم در جواب گفت چنانچه شب بعد هم این گربهها به همین منوال عمل کنند حق با توست. شب بعد هم پادشاه مجلس شامی برگزار کرد و گربهها را به داخل مجلس روانه کرد. در این حین عالم چند موش از کیف خود بیرون آورد و جلوی پای گربهها انداخت. در این هنگام گربه هها شمع ها را رها کرده و به دنبال موشها رفتند. عالم خطاب به پادشاه گفت مشاهده کردید اصل بر اصالت است، اصالت گربه ایجاب میکند موش را دنبال کند نه این که بر روی سرش شمع بگذارد.
فیضی در ادامه یکی از بایدها و نبایدهای مجلس را توجه به انتخابات کاندید اصلح دانست و تصریح کرد: اصالت یعنی مجلسی به وجود نیاید که در آن پشت پا بزنند به پشتوانه ۷۵ میلیون نفری و اصالت هفت هزار ساله و تمدن ۳۷ سال انقلاب اسلامی. اصالت یعنی نمایندهای نیاید دورن مجلس و یکی از مسئولین نظام را تهدید کند. مجلسی به وجود نیاید که در آن بگویند یکشنبه سیاه مجلس و رهبری را ناراحت کنند.
وی در ادامه بار دیگر بر توجه به اصلح بودن کاندید نمایندگی مجلس تاکید و خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که باید در زمان انتخابات مورد توجه همگان قرار گیرد مساوات و عدالت است. چنانچه قانون زمانی را برای تبلیغات انتخاباتی تعیین کرده است کاندیدا باید در همان زمان مشخص شروع به تبلغات کنند و نه پیش از آن.
این فعال دانشجویی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از نامزدهای انتخاباتی از مدتها قبل شروع به تبلیغات میکنند و اسم آن را بصیرت زایی میگذارند و سوال اینجاست که چرا پیش از این اقدام به بصریت زایی نمیکردید و یک ماه مانده به انتخابات یاد بصیرت زایی افتادهاید؟!.
فیضی بزرگنمایی و علامه سازی را اقدامی نادرست خواند و بیان داشت: نباید بیاییم و بگوییم فلان فرد بعد از رهبری است. مراقب باشیم کاندیدایی را برگزینیم که خود را پشت سر رهبری بداند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر نظارت تخصصی تاکید کرد و افزود: متاسفانه به دلیل عدم نظارت تخصصی در این چند ساله موسسات مالی بسیاری در شهر مشهد بوجود آمدند که مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کردند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: نظارتها باید در کمیسیونهای تخصصی و با حضور کارشناسان صورت گیرد نه در دل رانتها و باندها.
فیضی با اشاره به این مطلب که آیا کسانی که میخواهند در این کشور سرمایه گذاری کنند با این وضعیت خواهند آمد؟، در ادامه به مسئله نفوذ اشاره کرد و گفت: باید بدانیم که نفوذ از بسترهایی ایجاد میشود که این بسترها شامل بیکاری، وضعیت نابسامان ازدواج، اقتصاد، عدالت، نظام اداری، نظام قضائی و غیره است. باید به تمامی جوانب و همین طور چرایی رخ داد نفوذ توجه شود.
وی افزود: همچنین وقتی سخن از تهاجم فرهنگی میشود تنها به این نکته توجه میشود که فلان خانم لباس نامناسب به تن کرده است. در صورتی که باید به تمام مسائلی که باعث بیحجابی میشوند توجه شود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: تا زمانی که این لباس در ویترین مغازهها خودنمایی میکند، توجه کسی را جلب نمیکند؛ اما همین که خانمی آن را به تن میکند، انگشت اتهام به سوی او نشانه می رود و همه از بیحجابی سخن میگویند ونه واملی که منجر به این امر شده است.
مجلس آینده باید به عرصه های اقتصادی توجه ویژه نشان دهد
در ادامه سید جواد سادات بیان داشت: در کل دنیا دانشگاه دارای دو رویکرد است. یک رویکرد رسانهای، به این معنا که تعداد زیادی از نسل جوان در یک مکان جمع می شوند و آن گاه حامعه از آنان الگو میگیرد و رویکرد دوم این است که دانشگاه مانند یک ماشین حساب عمل میکند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما دانشگاه تنها رویکرد رسانهای دارد و نه ماشین حسابی و به طور کلی دانشگاههای ما بر عرصه عدد و رقم کار نکردهاند.
وی در ادامه با اشاره به این موضوع که یکی از بایدها و نبایدهایی که مجلس باید بر روی آن کار کند، نفوذ است، گفت: مجلس آینده باید در فضایی باشد که امنیت داخی و خارجی را برای جمهوری اسلامی ایران تضمین کند. چنانچه فضای مجلس آینده مانند مجلس ششم باشد، قادر نخواهیم بود امنیت را تامین کنیم.
سادات با تاکید بر این نکته که مجلس آینده نباید حتی یک درصد مانند مجلس ششم باشد، خاطرنشان کرد: مجلس آینده باید غیر قابل نفوذ باشد، چنانچه امنیت داخلی زیر سوال برود امنیت خارجی نیز زیر سوال خواهد رفت و چنانچه این اتفاق رخ دهد ایران مانند سوریه خواهد شد.
این فعال دانشجویی در ادامه بر نقش دانشگاه در عرصه سیاست اشاره و تصریح کرد: پیشنهاد دهندگان و حمایت کنندگان جمع کثیری از نمایندگان مجلس ششم را دفتر تحکیم وحدت بودند. متاسفانه این تشکل دانشجویی همان کلاهی را بر سر ملت در آن دوره گذاشت که اقتصادانان آمریکا چند سال پیش بر سر ملت خود گذاشتند.
وی افزود: متاسفانه تاکنون سران آن دوره از مجلس ششم در خصوص اتفاقاتی که در آن مجلس رخ داد ابراز تاسف نکردند. همچنین بسیاری از مسئولان جریان اصلاحات هستند که هنوز موضع خود را در خصوص نفوذ و فتنه سال 88 مشخص نکردهاند.
ساداتدر ادامه گفت: امروز ایران به مرحلهای رسیده است که اصطلاحاً به آن میگویند پنجره باز اقتصادی و این اصطلاح به این معناست که در حال حاضر کشور دارای نیروی تحصیلکرده بسیار است که چنانچه بتوان از آنان به نحو مطلوب استفاده کرد یک قرن جلو خواهیم افتاد و چنانچه نتواند رکود به وجود خواهد آمد، همان رکودی که امروز مواجه آن شدهایم.
این فعل دانشجویی با تاکید بر این نکته که مجلس آینده باید به عرصه اقتصاد توجه ویژه داشته باشد، خاطرنشان کرد: نکتهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که در فضای آرام مشکلات اقتصادی حل خواهند شد.