گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی*یک انتخابات دیگر به پایان رسید و برگ زرینی در تاریخ جمهوری اسلامی عزیز ورق خورد. این برگ زرین نیز بار دیگر، چهره جمهوری اسلامی را درخشان تر از همیشه، به جهانیان شناساند و انشاا... خیر و برکت کشور و مردم نیز در آن است.
اما، چند نکته :
قرار بود بعد از برجام، این انتخابات شکستی از جنس مشارکت بخورد. اگر چه آمار مشارکت در تمام دنیا برا مجالس خیلی بالا نیست و اغلب 50 در صد آراء نیز نمی باشد، اما در جمهوری اسلامی که به این حضور فهیمانه مردم عادت کرده ایم، کمی سخت به نظر می رسد. خاصه بعد از برجام، دشمن منتظر چنین اتفاقی بود تا بتواند علائم سستی در مردم را دریافت کند و همچنین به واسطه آن، به کشورهای مستضعف نشان دهد که هم ایران اسلامی در ماجرای هسته ای تسلیم شد و هم مردم از انقلابشان خسته شده اند و دیگر حکومتشان مشروعیت ندارد و سوار بر این موج، جنبش مستضعفان را که در حال خیزش عمومیست، در هم بشکند و دل مستضعفانی که امیدی به جز ایران اسلامی ندارند خالی کند.
اولین مجالس بعد از تشکیل دولت ها، همراه و همگام با آن دولت بودند و اغلب حائز اکثریت آراء چه در تهران و چه در شهرستان ها می شدند، اما دولت حسن روحانی اولین دولتی است که نتوانست حتی 50 درصد آراء نمایندگان ملت را کسب کند و بالعکس، بغیر از تهران، در مجموع شکست بدی را تجربه کرده است و این نشان دهنده ی این است که بدنه ی رأی این دولت، در اغلب استان ها و شهرستان ها ریزش کرده است و با ادامه این سیاست ها، آخرین موضع خود را نیز در انتخابات بعدی از دست خواهد داد.
انتخابات و جمهوریت در کشور ما حقیقتی است که به بطن جامعه گره خورده است وکسانی که بارها بر تنه این نظام قدرتمند زدند تا بتوانند حیثیت آن را خدشه دار کنند و حرف از تقلب و صوری بودن انتخابات می زدند، امروز در برابر این سؤالات قرار گرفته اند که چگونه می شود در انتخابات به قول آقایان، صوری و مهندسی شده، که ناظرین آن به عنوان داوطلب حضور دارند، بعض آن ناظرین رای نیاورند؟ در کدامین انتخابات پیدا می شود که شخص اول آن، ازهمه و حتی از کسانی که نظام را قبول ندارند برای شرکت در انتخابات دعوت کنند؟ تا جایی که برهم زنندگان قاعده نیز، سر تسلیم در برابر این عظمت و شکوه می آورند و بقاء خود را در حضور در انتخابات می بینند.
والبته این جز قدرت مردم سالاری در بستر حکومت ولایت فقیه، نیست!
انقلاب اسلامی مسیر خود را یافته است و ادامه می دهد. اگر چه در برخی موارد کند و در برخی موارد تند. اما در این مسیر، باید درود بر بنیانگذاری بفرستیم که بهترین ضمانت، برای بقا اسلامیت نظام، یعنی جمهوریت را طراحی کرد تا عنودان و مریضان نتوانند به راحتی حیثیت کشور را خدشه دار کنند.
وهر جا که کشور به مشکل و گرهی برخورده است و مشکلی برای آن پیش آمده است، این اصل جمهوریت است که نجات دهنده ی حکومت اسلامی بوده است. مانند جنگ تحمیلی، فتنه 88، فتنه 78، انتخابات های متعدد، راهپیمایی های متعدد و ... .
انتخابات در کشور ما دیگر تثبیت شد و بلیط شعارهای دروغین حضرات سوخت شد و از این پس دیگر هیچ کاندیدا یا کاندیداهایی به خود جرأت نمی دهد کشور را متهم به صوری بودن انتخابات و تقلب و تخلف کند و به لبه پرتگاه ببرد و اگر نیز چنین اتهام سخیفی بزند، نه تنها دیگر از جانب مردم پذیرفته شده نیست، بلکه حذف خواهد شد.
نکته آخر :
این انتخابات نیز بالاخره تمام شد و مسیر دیگری را برای اعتلای ایران اسلامی گشود. اما حقیقت امر این است که با تمام فراز و نشیب ها و با تمام فشارها و اتهام ها، جمهوری اسلامی و شخص آقا سید علی خامنه ای باز هم بردند.
حضرت ماه، پیروزیتان متداوم!
سجاد صدیقی-فعال دانشجويي
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.