گروه دانشگاه، خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ امروز اقتصاد کشور یکی از مسائل مهمی است که تقریبا در اکثر مشکلات کشور به شکل مستقیم وغیرمستقیم تاثیرگذاربوده است.
موضوعی که از سالهای گذشته کار تحقیقی و پژوهشی آن جهت رشد و ساماندهی توسط اساتید برجسته و صاحبنظران متخصص انجام گرفته و حتی پس از گذراندن مراحل مختلف سیاستهای کلی آن توسط مقام معظم رهبری به مسئولین اجرایی کشور ابلاغ شده است.
سیاستهایی که راه درمان اقتصاد بیمار کشور را تکیه بر نیرو و سرمایه های داخلی و سرمایه گذاری بر روی جوانان و استعدادهای کشور در زمینه های مختلف و همچنین حمایت از تولیدداخلی، اصلاح الگوی مصرف و... میداند.
اما متاسفانه علی رغم وجود ظرفیت ها و استعدادهای انسانی و وجود نعمت های خدادی و منابع سرشار در کشور و در مجموع آماده بودن مقدمات اجرای آن دولت به عنوان مجری اصلی آن دراین مدت بیش از عمل شعار و حرف آن را تکرار کرده و در مرحله اجرا نگاه به بیرون و تکیه براقتصاد شکست خورده بین المللی را که صاحبان اصلی آن سران استکبار میباشند را براقتصاد مقاومتی که باکمک ملت و تکیه بر اعتماد ملی بایدانجام بگیرد ترجیح داده و عزم چندانی در این مدت براجرای اقتصاد مقاومتی نداشته است که این رویکرد مصداق بارز ضرب المثل «آب درکوزه و ما گردجهان میگردیم» است.
این امید است که دولت با توجه به شعار امسال و تجربه چند باره نقض عهد و توافقنامه ها توسط غربی ها ودشمنی آشکارآنها با ملت ایران براجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی که اقتصادی درون زا٬ مستقل و پویا٬ اثرگذار و مردم نهادرا دربر خواهد داشت همت بگمارند با همدلی و همزبانی با ملت و اقدام وعمل به اقتصادمقاومتی که مقام معظم رهبری حتی به تبیین جزئیات و بیان مصداق هایی از آن در سخنرانی اولین روزعید درحرم مطهررضوی پرداختند بتواننداقتصاد و مشکلات اساسی وابسته به آن در کشوررا ریشه کن کنند.
سلمان رجبی_ مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.