آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۱۳۱۴
همسر شهید دانشمند علیمحمدی:

برای ایستادن مقابل دشمن، نیازمند توانمندی علمی هستیم

همسر شهید دانشمند علیمحمدی در جمع دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: شهید علی محمدی همواره بر علم آموزی تاکید داشتند و اکنون ما برای مقابله با توطئه‌های دشمن باید به لحاظ علمی توانمند شویم.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، مراسم گرامیداشت روز فناوری هسته ای با حضور محمد حسین قدیری ابیانه و همسر شهید هسته ای منصوره کرمی به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور دانشجویان در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد، محمد حسین قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا اظهار داشت: پيشرفت ايران، جهان اسلام و فراتر از جهان اسلام بايد به دست شما دانشجويان باشد.
 

وي افزود: شديدترين تحريم ها عليه كشور ما در هسته اي و موشكي اعمال شد و چنين تحريمي در تاريخ جهان بي سابقه بود ولي علي رغم اين موضوع دانشمندان ما در اين دو رشته در اوج تحريم ها، دستاوردهاي بزرگي به دست آوردند.
 

قديري ابيانه ادامه داد: ايران به يك قدرت هسته اي از نوع صلح آميز تبديل شد و ما از اول به دلايلي از جمله مسايل ايدئولوژيك و مذهبي به دنبال هسته اي نظامي نبوديم.
 

سفير سابق ايران در استراليا و مكزيك تصريح كرد: در رشته موشكي به همت افرادي مانند شهيد تهراني مقدم، تبديل به يك قدرت موشكي عظيم در دنيا شديم.
 

وي گفت: طبق بررسي مراكز پژوهشي نظامي آمريكا، در صورت حمله آمريكا به ايران در روز اول، تمام ناوگان آمريكا در منطقه خليج فارس غرق شده و حداقل 20 هزار آمريكايي كشته مي شود.
 

قديري ابيانه ادامه داد: اگر تلاش همراه با اميد و دغدغه باشد ما مي توانيم در اوج تحريم ها پيش برويم و دستاوردهاي بزرگي كسب كنيم.
 

كارشناس عالي امور دفاعي استراتژيك با اشاره به اينكه در خودروسازي مشكل داريم افزود: علت اين است كه افراد شاغل در اين صنايع دغدغه هاي شهداي هسته اي را نداشتند و در صورت داشتن اين همت در خودروسازي هم حرف اول را مي زديم.
 

وي گفت: دانشجويان بايد با انگيزه درس بخوانند تا گره اي از مشكلات كشور را باز كنند اما در كشور ما بسياري از دانشجويان ما تا حد پاس كردن امتحان درس مي خوانند و در صورت پيدا نشدن كار نااميد و افسرده مي شوند.
 

قديري ابيانه اظهار كرد: ما بايد اين نگاه را تغيير بدهيم و نگاه جوان امروز ما همان نگاه شهداي هسته اي و موشكي باشد.
 

سفير سابق ايران در استراليا و مكزيك با تاكيد بر گراميداشت ياد شهيدان ادامه داد: شهداي ما نيازي به اين موضوع ندارند ما نياز داريم الگوهايي معرفي شوند و جوانان امروز ما داشنمندان بزرگ جهان شوند.
 

وي گفت: اگر جوانان در رشته تحصيلي خود در دنيا بهترين نباشند به خود و مملكت ظلم كرده اند.
 

قديري ابيانه با اشاره به مساله اشتغال جوانان تصريح كرد: در كشور ما كه از نظر وسعت بزرگتر از مجموع وسعت كشورهاي آلمان، فرانسه، ايتاليا، اسپانيا و انگلستان است دانشجويان فارغ التحصيل بايد با اعتماد به نفس به دنبال كار باشند.
 

كارشناس عالي امور دفاعي استراتژيك ادامه داد: برخي دانشجويان خود را صورت مساله مي دانند و رسالت خود را نمي شناسند اما بايد خود گره گشاي مشكلات باشند و كار ايجاد كنند.
 

وي اضافه كرد: شهداي هسته اي صورت مساله نبودند راه حل و مشكل گشا بودند و براي پيشرفت كشور تلاش كردند.
 

قديري ابيانه در خصوص در آمدهاي نفتي اظهار كرد: با وجود تمام اين درآمدها، اصل نيروي انساني است و فرصت دانشجويي را نبايد از دست داد.


همچنین در این مراسم، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علی‌محمدی با ذکر فرازهایی از زندگی شهید علی‌محمدی، اظهارکرد: شهید علی‌محمدی در سال 56 وارد دانشگاه شد و در رشته فیزیک تحصیل کرد. دانشگاه شیراز در آن زمان از بهترین دانشگاه‌های کشور بود که شرایط خاصی برای پذیرفته‌شدن در آن لازم بود‌که شهید علی‌محمدی توانسته بود با توانایی علمی بالای خود وارد این دانشگاه شود.

 

وی ادامه داد: شهید علی‌محمدی هم‌زمان با ورود به دانشگاه در برنامه انقلابی که آغاز شده بود، حضور فعالی داشت. 24 ساعت پیش از ورود امام (ره) به کشور در بهشت زهرا مستقر شد و در زنجیره‌های حفاظت از امام (ره) حضور داشت و حتی پاهای او نیز زخمی شد.

 

همسر شهید هسته ای اظهار داشت: شهید علی محمدی قدر انقلاب را به‌خوبی می‌دانست و دفاع از انقلاب برای او مهم بود و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کرد. در دوران دفاع مقدس سه بار به جبهه اعزام شد که در هر مرتبه بیمار شد. پس از فارغ‌التحصیل شدن نیز در سال 64 بورسیه‌هایی برای ادامه تحصیلات خود در دانشگاه‌های خارج از کشور کسب کرد، اما ترجیح داد در کشور بماند و در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل کرد.

 

همسر شهید علی‌محمدی گفت: هدف اول شهید دفاع از انقلاب بود زیرا معتقد بود که انقلاب متعلق به ما است و به‌‌خاطر خون‌های ریخته‌شده موظف هستیم که از آرمان‌های آن دفاع کنیم؛ همچنین بسیار به ارتقاء علمی کشور علاقه‌مند بود و در این خصوص بسیار تلاش می‌کرد. همواره به‌دنبال آن بود که چگونه می‌توان دانشکده فیزیک را ارتقا داد.

 

وی افزود: همسرم سالانه مبلغی برای فعالیت‌های علمی اساتید اعطا می‌شد اما شهید علی‌محمدی تنها استادی بود که این مبلغ را برای خریداری وسایل و ابزار به دانشکده اختصاص می‌داد.

 

کرمی اظهارکرد: اکنون کشوری قدرتمند است که از لحاظ علمی توانمند باشد؛ تأکیدات مقام معظم رهبری نیز در این راستا است به همین جهت باید تلاش کنیم که توان علمی کشور را ارتقا دهیم.

 

همچنين در پایان این مراسم از كيك زرد و تابلوي نقاشي شهيد علي محمدي طراحي شده توسط يكي از دانشجويان دانشگاه شهيد چمران اهواز رونمايي شد.

 

گفتنی است که این کیک زرد که توسط دانشجویان تهیه شده از سیمان تهیه شده بود که در نوع خود جالب بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۸
''اگر جوانان در رشته تحصيلي خود در دنيا بهترين نباشند به خود و مملكت ظلم كرده اند.'' تنها این جمله و درکنار این جمله که رهبری خطاب به مداح ها گفتند نباید عناصر انقلابی بی خیال بار بیان میتونه آینده ی ایران که سهله بلکه آینده ی جهانو منقلب کنه فقط اراده میخواد که متاسفانه حوزه علمیه کمر مارو شکونده وتنها فکر میکنند علم حوزه علمیه علمه وباید در اون تلاش کرد اینو نمیبینند که کشورهایی تونستند تو جنگها وتوجنگ جهانی اول و دوم حرف تایین کننده رو بزنند که قبل از اون به شدت وارد حوزه صنعت دفاعی وسپس این صنعت رو درراه خدمت به مردم به کاربردند چیزی که مابه شدت ازش غافل که نیستیم هیچ بلکه درجهت مخالف این قضیه داریم پیش میریم و کشوروبه شدت وابسته میکنیم/این عمار امروزکارفرهنگی و رتبه یک کنکور والمپیاده
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار